منطقه تاریخی و فرهنگی حرف اول را در سرمایه گذاری می زند

منطقه تاریخی و فرهنگی حرف اول را در سرمایه گذاری می زند

به گزارش شهریار، علی مدبر با اشاره به پتانسیل بالای این منطقه تاریخی و فرهنگی اظهار کرد: سرمایه گذاری در پروژه هایی همچون مجتمع تجاری عتیق، کبود، آیسان، میارمیار، بلوک های گلستان، ایستگاه های مترو و ... موجب شده تا این منطقه حرف اول را در بحث سرمایه گذاری بزند.

او ادامه داد: در کنار چنین پروژه های عمرانی و تجاری، ما باید نیم نگاهی نیز به درآمدهای پایدار ناشی از مباحث گردشگری، خانه های تاریخی و قدیمی، بومگردی، صنایع دستی و ... منطقه داشته باشیم و در این راستا منطقه را به ۱۲ حوزه و ۶۰ بلوک تقسیم بندی کرده ایم که بتوانیم پتانسیل های موجود را کشف کنیم.

شهردار منطقه ۸ تبریز با بیان اینکه باید نگاه به این منطقه تاریخی و فرهنگی فرق داشته باشد، عنوان کرد: برای دستیابی به این مهم لازم است تا ابتدا چارت سازمانی با اهداف و اقدامات منطقه تاریخی و فرهنگی همخوانی داشته باشد و سپس منابع مالی روی درامدهای پایدار باشد و به مواردی همچون صدور پروانه و جرائم ماده ۱۰۰ متکی نباشد.

او افزود: در جلسه دو هفته قبل شورای اسلامی شهر تبریز خوشبختانه با رای  ۱۳ عضو محترم شورا، مصوب شد تا ساختار منطقه عوض شود و منابع مالی به مواردی همچون ماده ۱۰۰ متکی نباشد. بر اساس این مصوبه همچنین حوزه منطقه تاریخی و فرهنگی توسعه می یابد و سیاستهای این منطقه نیز متمرکز می شود.

مدبر با اشاره به برنامه های شهرداری منطقه ۸ تبریز، گفت: ایجاد هفته بازارهای مختلف از جمله در زمینه های فرهنگی و هنری، تعریض پیاده راه ها و مسیرهای گردشگری و حذف پارکبان ها، تملک بعضی از خانه ها و بناهای قدیمی از حمام قاضی در بازار، مرمت و احیای خانه های قدیمی و ... از جمله برنامه های این منطقه است.

او در خصوص اقدامات این منطقه در موضوع فضای سبز، افزود: هم اکنون گلخانه های منطقه فعال است و ما امسال که به نام سال فضای سبز نامگذاری شد، با تمام توان در توسعه فضای سبز منطقه تلاش می کنیم و در این راستا طی ماه های گذشته اقدامات مهمی از جمله کاشت حدود سه هزار درخت و درختچه انجام داده ایم. البته ایجاد پارک در منطقه ۸ که یک منطقه فشرده است، کار سختی است اما با این حال طی سه سال اخیر پارک های هاشمیه، سلیمی و امیریه را ایجاد کرده ایم و باندهای فضای سبز خیابان جمهوری را نیز توسعه داده ایم.

شهردار منطقه ۸ تبریز با اشاره به اقدامات عمرانی این منطقه، اظهار کرد: پروژه های عمرانی منطقه ۸ با پروژه های عمرانی دیگر مناطق فرق دارد. از مهم ترین اقدامات عمرانی ما، توسعه سنگفرش ها هم در داخل بازار و هم در داخل بافت های قدیمی و تاریخی منطقه بوده است. ما تقریبا ۱۰۰ درصد مسیرهای اصلی بازار و بافت های تاریخی منطقه را سنگفرش کرده ایم و سال آینده نیز در ساماندهی نماها و تاسیسات بازار هزینه خواهیم کرد.

او در ارتباط با اقدامات منطقه در خصوص کانال های هدایت آب های سطحی، گفت: با توجه به اینکه مسیرگشایی ها در این منطقه از دهه ها قبل بوده، در آن زمان برای ۱۰۰ سال آینده پیش بینی نشده بود و از طرفی اکثر تاسیسات بخصوص تاسیسات کلان زیرزمینی از مرکز شهر و این منطقه عبور می کند. این موضوع باعث شده تا در ایجاد و توسعه کانال های هدایت آب های سطحی دچار محدودیت شویم اما با این حال ما در منطقه تاریخی و فرهنگی هشت هزار و ۶۶۴ متر کانال روپوشیده داریم و آخرین کانالی که در این مقدار قرار گرفت، کانال رضانژاد بود.

مدبر با بیان اینکه پیاده محور کردن معابر، یکی از سیاست های سال جاری شهرداری منطقه ۸ تبریز بوده است، افزود: با توجه به اینکه این منطقه کوچک ترین و در عین حال فشرده ترین منطقه تبریز است، کمترین روگذر و زیرگذر را داریم و برای مسدود کردن مسیر جهت اجرای پروژه های عمرانی دچار محدودیت هستیم. بر این اساس آخرین حفاری های منطقه در زمان احداث پارکینگ والمان و بارون آواک انجام شده است.

لینک اصل خبر در سایت شهرداری تبریز

    منبع خبر

    شهرداری تبریز

    شهرداری تبریز

    شهرداری تبریز یک شهرداری در شهر تبریز می باشد

      نظرات