احداث تصفیهخانههای محلی، گامی تاثیرگذار در جهت ...
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی شورای اسلامی شهر مشهدمقدس، محمدحسین ودیعی در مراسم افتتاح تصفیهخانه فاضلاب لوکال چهلبازه مشهد با بیان اینکه بحران آب و معضلات زیستمحیطی و آلودگی هوا یکی از بحرانهای جدی امروزه همه جوامع، بهویژه کلانشهرهای کشور است، اظهارکرد: به منظور بهبود این وضعیت و رفع این مشکل، یکی از راهبردهای اصلی، استفاده بهینه از منابع آبی است چراکه آب، کالای مصرفی نبوده و میتواند چندین مرتبه مورد استفاده قرار گیرد.
وی در ادامه گفت: این مهم پیوسته مورد توجه مدیریت شهری مشهد بوده و در دوره شورای پنجم نیز تمرکز ویژهای روی این موضوع صورت گرفته است.
ودیعی، تصفیهخانههای محلی را یکی از راهبردهای کمککننده به این معضل دانست و افزود: در شهر مشهد چندین تصفیهخانه مهم داریم ولی متاسفانه به دلیل سختی جابجایی، استفاده لازم و مناسب از خروجی پسآب را شاهد نیستیم.
رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایهگذاری و مشارکتهای شورای شهر مشهد تصریح کرد: از سوی دیگر شهر نیازمند توسعه فضای سبز است و تحقق آن نیاز به آب دارد؛ در مشهد هم که شهر خشکی است باید فکر اساسی برای این موضوع شود.
ودیعی با اشاره به تصفیهخانه فاضلاب لوکال چهلبازه، گفت: سرمایهگذاری در پروژههای اینچنینی بهعنوان یکی از راهبردهای شاخص و اصلی کمیسیون اقتصادی و سرمایهگذاری شورای شهر مشهد بوده است؛ تعیین تکلیف و فعال شدن پروژههای عمرانی معطلمانده نیز دیگر رویکرد ما بوده و خوشبختانه خروجی مناسبی نیز این تلاشها داشته است.
وی در ادامه بهرهگیری از تاسیسات بازچرخانی پیشرفته آب در ابیاری فضای سبز، تولید آب با کیفیت در محل مورد نیاز برای آبیاری فضای سبز و ایجاد چشمانداز روشن برای بهبود فضای سبز مختص شهروندان از جمله ویژگیهای تصفیهخانه فاضلاب لوکال چهلبازه دانست و افزود: قرارداد اولیه پروژه در سال ۹۵ منعقد شده بود و مقرر شد تا سرمایهگذاری صورت گرفته از طریق خرید پسآب تولیدی بازگشت شود.
ودیعی با بیان اینکه قرارداد اولیه پروژه ۲۵ میلیارد تومان بوده ولی تغییرات نرخ ارز و قیمتها سبب شد تا لایحه اصلاحی در کمیسیون اقتصادی شورای شهر بررسی شد که امروز با همت سرمایهگذار به ثمر نشسته است.
نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر مشهد در بخش دیگری از صحبتهای خود به بودجه ۱۷هزار و ۶۰۰ میلیارد تومانی سال ۱۴۰۰ شهرداری اشاره کرد و گفت: از این عدد، ۷هزار میلیارد تومان هزینه جاری و مابقی آن بودجه های عمرانی و سرمایهگذاری در امور مختلف شهری است.
ودیعی با بیان اینکه یکی از منابع اصلی تامین مالی برای پروژه های بزرگ شهری، اوراق مشارکت است، افزود: مشهد هرساله در این خصوص با مشکلاتی روبروست ولی در عین حال از سایر شهرهای کشور جلوتر است.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه توسعه حملونقل ریلی بدون حمایتهای ملی محقق نمیشود، گفت: در این بحث و توسعه و گسترش سایر موضوعات زیرساختی نیازمند تداوم حمایت نمایندگان محترم مجلس هستیم؛ موضوع مهمی که ۴هزار میلیارد تومان مختص آن در بودجه سال آینده شهرداری مشهد دیده شده است.
نظرات