آشنایی با اصول طراحی آشپزخانه
با این حال، طبق اصول طراحی آشپزخانه بهتر است عرض راهروی کار حداقل ۰۶/۱ متر و عرض راهروی عبور ۹/۰ متر باشد. ارتفاع پیشخوان باید با قد شما متناسب باشد تا به راحتی در آشپزخانه کار کنید. با این حال، ارتفاع استاندارد پیشخوان بین ۸/۰ تا ۹/۰ متر در نظر گرفته میشود. این فاصله باید به حدی باشد که کابینتها مزاحم هم نبوده و بتوان به راحتی از پیشخوان برای انجام کارها استفاده کرد. فاصله بین این فضاها با توجه به ابعاد آشپزخانه و سایر مشخصات آن تعیین میشود. با این حال، فاصله استاندارد ۳/۰ تا ۵/۰ متر است. ارتفاع کابینتهای پایینی بین ۷/۰ تا ۷۵/۰ متر است که قسمت پاخور هم به آن اضافه میشود. بر این اساس توصیه میشود ابعاد پنجره یک هشتم مساحت آشپزخانه باشد. به همین دلیل، بهتر است هر یک از لوازم اصلی آشپزخانه در فاصله ۲/۱ تا ۷۵/۲ متری یکدیگر قرار بگیرند. اگر این ...
متن کامل خبر در سایت پایگاه خبری اخبار ساختمان
نظرات