فضای سبز ساری میزبان گونههای بومی/ قد کشیدن 15 هزار درخت بومی در مرکز استان
به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بینالملل شهرداری ساری، رکن اصلی در توسعه پایدار شهر، فضای سبز و توجه به محیطزیست است و کاشت گونههای بومی نیز نماد اصلی فضای سبز محسوب میشود.
گسترش زندگی شهری، فراوانی ساختمانها در شهرها این ضرورت را ایجاب میکند تا با کاشت درخت و درختچه محیط زندگی شهرنشینی را به محیطی سبز و شاداب تبدیل کرد دراینبین شهرداریها نقش تعیینکنندهای در ایجاد آن دارند تا متناسب با هرمکانی گیاه دلخواه و بومی خود را بکارند. مزیت مهم گیاهان بومی، سازگاری کامل با خاک و اقلیم منطقه است.
سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری ساری با کاشت درخت بومی آزاد در محوطه امامزاده یحیی (ع) فضای سبز این شهر را به هویت تاریخی ساری که به درختان چنار و نارنج نمایی زیبا گرفته، گرهزده است.
این مکان که بخشی از تاریخ و هویت ساری در هسته مرکزی شهر است در آینده با سبز شدن و قد کشیدن درختان آزاد با ویژگی منحصربهفرد نظیر عمر طولانی مناظر و چشماندازهای زیبایی ایجاد میکند.
درخت آزاد، درختی کمیاب از تیره نارون است که در سراسر جنگلهای شمال بهصورت پراکنده میروید و حدود یک درصد تعداد درختان منطقه را به خودش اختصاص داده است.
این درخت، چوبی پرکاربرد دارد و برگ زردرنگ آن، جلوه زیبایی را در فصل پاییز شمال ایجاد میکند. عمر درخت آزاد، طولانی و پوست تنه آن، صاف و نقرهای یا خاکستری است.
سازمان سیما و منظر شهرداری ساری پیشازاین با کاشت درختانی نظیر آزاد، انجیلی، سپیدار، داغداغان، گیلاس وحشی، ممرز، نمدار در پارکها، بلوارها و حاشیه ریل آهن فضای سبز متنوعی از گونههای بومی مازندران ایجاد کرده است.
به گفته ابوالقاسمی رئیس سازمان سیما و منظر شهرداری ساری دستکم 15 هزار درخت بومی و جنگلی از تیرههای مختلف در احداث فضای سبز شهری مرکز استان بهکاررفته است.
لینک اصل خبر در سایت شهرداری ساری
نظرات