رویکرد صحیح در تعرفهگذاری انرژی/ مصوبه برقی دولت به تحقق عدالت ختم میشود
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت نیرو (پاون)، "ابراهیم رزاقی" در گفتوگو با فارس در بیان لزوم اصل عدالت در تمامی تصمیمگیریهای دولتی اظهار داشت: تمامی تصمیمات دولت همواره باید در جهت حمایت از تولید با هدف اصلاح معیشت خانوارهای کشور اتخاذ شود و عدالت در فرصتهای اقتصادی میان تمامی مردم تقسیم شود.
استاد بازنشسته دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران در بیان آثار سوء نظام تعرفهگذاری یارانهای در حوزه برق گفت: همواره باید از خود بپرسیم، اگر خداوند نعمت نفت و گاز را به کشور ما نداده بود، چگونه باید برای توسعه مبتنی بر عدالت برنامهریزی میکردیم، قطعا با این رویکرد نظام تعرفهگذاری یارانهای برق به طور کامل کنار گذاشته میشود.
تحقق عدالت با مصوبه برقی دولت
وی در بیان لزوم تغییر نگرش در تعرفهگذاری برق افزود: نظام تعرفهگذاری در حوزه برق باید به گونهای باشد که در نهایت زمینه تولید در کشور را به نحو احسن مهیا کند، زیرا برق یکی از زیرساختیترین نیازهای بخش مولد اقتصاد در کشور است.
نویسنده کتاب «الگویی برای توسعه اقتصادی ایران» با اشاره به مصوبه برقی دولت به منظور تغییر نظام تعرفهگذاری برق گفت: رویکرد دولت در مصوبه اخیر این بود که برای حد مشخصی از مصرف برق، یارانه برای همه مردم وجود دارد،اما اگر مشترکی خواست بیشتر از الگوی تعیین شده از برق استفاده کند، باید بهای واقعی انرژی را بپردازد که مشخصا رویکرد صحیحی است.
استاد بازنشسته دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران ادامه داد: مصوبه برقی دولت که از ابتدای بهمنماه اجرایی شد، گام موثری در جهت تحقق عدالت بود و به این هدف مهم ختم میشود.
رزاقی با اشاره به اینکه در دولت گذشته تصمیمات با نگرش سرمایهداری اتخاذ میشد، گفت: قشر محروم جامعه نباید هزینه روشن ماندن خانه ثروتمندان را پرداخت کند و مصوبه برقی دولت گام موثری در توقف این روند در کشور است.
لینک اصل خبر در سایت وزارت نیرو
نظرات