شهردار کرمان: پاسخهای سامانه ۱۳۷ شهرداری کرمان باید بهموقع و اقناعکننده باشد
شهردار کرمان:
پاسخهای سامانه ۱۳۷ شهرداری کرمان باید بهموقع و اقناعکننده باشد
شهردار کرمان گفت: پاسخهای سامانه ارتباط مردمی ۱۳۷ شهرداری کرمان، باید سریع، بهموقع، اقناعکننده و در برخی موارد مشاورهای باشد.
به گزارش کرمانآنلاین، سعید شَعرباف، در نشست گزارش فصلی سامانه ارتباط مردمی ۱۳۷ و هماندیشی درخصوص مسایل و مشکلات پاسخگویی و پیگیری مسایل مردمی از طریق این سامانه که با حضور سرپرست معاونت خدماتشهری شهرداری، معاونان خدماتشهری مناطق، مدیران سازمانها، معاونان فنی عمرانی مناطق و مسئولان سامانه ۱۳۷ شهرداری کرمان برگزار شد، افزود: فلسفه راهاندازی ۱۳۷ در شهرداریهای کشور، این بوده که یک تیم واکنش سریع داشته باشند.
وی با بیان اینکه شهرداریها وظایف و کارهای مختلفی در حوزههای گوناگون دارند، گفت: دلیل راهاندازی سامانه ۱۳۷ اقدامی از نوع پاسخگویی و واکنش سریع به درخواستها بوده است؛ یعنی از زمان اعلام مشکل تا زمانی که مساله به نتیجه میرسد چه کار انجام شده باشد، چه انجام نشده باشد به مردم سریع پاسخگویی شود.
شهردار کرمان افزود: با بررسی گزارشهای سامانه ۱۳۷ کرمان، یکسری از گزارشها، واکنش و مصداق «سریع» را ندارند که دلیل آن است یا کاری انجام شده، اما به مردم منتقل نشده که با فلسفه ۱۳۷ در تناقض است و یا بهدلایلی کار انجام نشده، ولی باز با دلیل به مردم انتقال داده نشده است.
شَعرباف تاکید کرد: بنابراین، حتماً باید بازخورد کار -چه انجام شده و چه نشده باشد- به مردم ارایه و پاسخ داده شود تا اعتماد و رضایت مردم به پیگیری جلب شود.
وی افزود: همچنین پاسخها باید برای شهروندان اقناعکننده باشد؛ یعنی با مستندات، فیلم و عکس، اقدامات انجام شده درخصوص درخواست ارایه شود تا مردم قانع شوند که شهرداری نهایت تلاش خود را برای انجام کار و رفع مشکل و مساله انجام داده است؛ حتی اگر به نتیجه دلخواه نرسیده باشد.
شهردار کرمان تاکید کرد: باید به هر طریق پاسخ مردم با ذکر دلایل داده شود.
شَعرباف با بیان اینکه یکسری از ارتباطات مردمی، از مشکلاتی مثل آبگرفتگی معبر فراتر است، گفت: گاهی شخص سوالاتی دارد که سامانه مردمی ۱۳۷ باید در نقش یک مشاوره آنلاین به شهروندان پاسخ دهد یا افراد را به متولیان موضوع ارتباط دهد تا پاسخ خود را دریافت کنند.
وی افزود: بهطور مثال اگر تعداد مسالهای مانند خودیاری آسفالت بالاست، متولیان باید هر هفته اولویتها را در اختیار سامانه ۱۳۷ قرار دهند تا به مردم انتقال داده شود.
شهردار کرمان ادامه داد: همچنین مدیران باید براساس تقاضای مردم، در یک ساعت مشخص در طول هفته یا ماه، پاسخگوی سوالات مردم باشند.
شَعرباف بیان کرد: بنابراین، سامانه مردمی ۱۳۷، علاوه بر اینکه وسیله ارتباطی شهرداری با مردم است، باید برای مشاورههای خاص و همچنین اقناع کردن مردم نیز مورد استفاده قرار گیرد.
وی تصریح کرد: اگر در مسالهای فراوانی مشکل زیاد شده و پاسخگویی مناسب وجود ندارد، باید گزارش به مدیر سطح بالاتر ارایه و با کمکاری برخورد شود.
شهردار کرمان تاکید کرد: سامانه مردمشهر نیز باید در کنار دیگر سامانههای شهرداری، پُررنگ دیده شود تا گزارشهای ویژه را برای ۱۳۷ بفرستد.
شَعرباف افزود: ۱۳۷ اگر ساختار درستی در پاسخگویی و اقناع مردم داشته باشد، هرچه گسترش پیدا کند و نیرو به آن اضافه شود، باز هم کم است.
شهردار کرمان ادامه داد: کمکم به سمت اپلیکیشن جامع شهروندی میرویم که فقط ۱۳۷ نیست؛ بلکه ارایه گزارشهای مختلف مردم است که طی آن براساس حساسیت افراد، موضوعات اعتبار شهروندی میگیرند؛ یعنی هرچه فرد نسبت به اطراف خود حساستر باشد و واکنش بیشتری به اشکالات موجود و یا کارهای مثبت انجام داده باشد، فرد فعالتری در حوزه شهروندی است و میتواند حمایتهای خاصی در حوزه شهری دریافت کند.
شَعرباف ادامه داد: باید به جایی برسیم که حساسیت مردم نسبت به شهر و مسایل آن زیاد شود؛ ما هم با دلیل و پیگیری، پاسخ اقناعکننده و نتایج را به آنها ارایه کنیم.
وی تاکید کرد: سامانه ارتباط مردمی ۱۳۷ بسیار مهم و پیشانی شهرداری است؛ بنابراین، باید تمام تلاشمان را برای انجام وظایف خود در این حوزه بهکار ببریم.
سرپرست معاونت خدماتشهری شهرداری کرمان نیز در این نشست گفت: تمام همکاران شهرداری کرمان برای رضایت مردم تلاش میکنند، اما در برخی موارد مشکلاتی وجود دارد که مردم آگاه نیستند.
محمود ایرانمنش افزود: گاهی رفع مشکل برعهده چندین ارگان است؛ بنابراین، انجام برخی کارها نیازمند زیرساخت و زمانبر است.
وی با بیان اینکه مشکلات شهرداری زیاد است و همه باید با تلاش و همکاری این مشکلات را حل کنیم تا خدمات مطلوبی به مردم ارایه کنیم، گفت: همکاران مجموعه ۱۳۷ در خط مقدم قرار دارند و اگر مشکلی در شهر بهوجود آید و یا کاری انجام شود، اولین اعتراضات و بازخورد، با سامانه ارتباط مردمی ۱۳۷ درمیان گذاشته میشود.
سرپرست معاونت خدماتشهری شهرداری کرمان افزود: گاهی حتی تلاشی که این مجموعه در پیگیری امور انجام میدهد، توسط مردم دیده نمیشود و مورد توهین برخی از شهروندان قرار میگیرند.
ایرانمنش همچنین بیان کرد: بیشترین خواستههای مردم شامل آسفالت، اجراییات، لکهگیری و مسایل فنی عمرانی است.
مدیر سامانه ۱۳۷ شهرداری کرمان نیز در این جلسه با بیان اینکه مردم از کوچکترین تا بزرگترین مساله شهری را با این سامانه درمیان میگذارند، گفت: مردم از شهرداری توقع دارند ۱۰۰ درصد خواستهشان انجام شود و یک جوابیه کامل بهگونهای که خودشان میخواهند، به آنها داده شود.
آیدا خوارزمی، با اشاره به انتقادات مطرحشده درخصوص سامانه ۱۳۷ گفت: سامانه ۱۳۷ شهرداری کرمان مانند شهرهای مشهد و تهران اکیپ جداگانهای برای انجام برخی از درخواستهای مردمی ندارد؛ در نتیجه عملکرد این سامانه در کرمان مستقیم به عملکرد همکاران شهرداری در بخشهای مختلف ربط پیدا میکند.
وی با بیان اینکه مردم توقع دارند بلافاصله بعد از ثبت درخواستشان بر روی سامانه، پاسخ مناسبی دریافت کنند، گفت: روزانه حدود ۸۰ پیام در سامانه ۱۳۷ شهرداری کرمان ثبت میشود؛ یعنی ماهانه بیش از ۲۰۰۰ درخواست داریم که با توجه به اینکه زمان و نیروی کافی نداریم، نمیتوانیم همه موارد را ازسوی مناطق پیگیری کنیم؛ بنابراین، پاسخگویی بهموقع، نیازمند همکاری بیشتر مناطق و سازمانهاست.
مدیر ۱۳۷ شهرداری کرمان اظهار داشت: از سال گذشته روال کار سامانه ۱۳۷ تغییر کرد و اپلیکیشن «کرمان ۱۳۷» با این هدف که مردم بهطور مستقیم با مسئول مربوط در ارتباط باشند، راهاندازی شد.
خوارزمی ضمن تشکر از همکاران شهرداریهای مناطق گفت: همکاران علاوه بر عکس، فیلم و مستندات، اقدامات انجام شده درخصوص درخواستها و علت انجام نشدن برخی از درخواستها را نیز در یک زمان مشخص و بهموقع ثبت کنند تا مردم در جریان قرار بگیرند.
نظرات