ایدههای نوآورانه شهری اثربخشی سریعتری در زندگی مردم دارند
شهردار کرمان بیان کرد:
ایدههای نوآورانه شهری اثربخشی سریعتری در زندگی مردم دارند
شهردار کرمان، در همایش تبیین نقش شهرداری در توسعه اکوسیستم شرکتهای نوپای کرمان و آیین افتتاحیه مرکز نوآوری شهرداری کرمان، گفت: تفاوت مراکز نوآوری شهری با سایر مراکز نوآوری این است که بهشدت نزدیک به زندگی مردم هستند و به لحاظ این ارتباط، ایدههای نوآورانه در حوزه شهری سریعتر میتواند در زندگی مردم اثر بگذارد.
به گزارش کرمانآنلاین، سعید شعرباف، در همایش تبیین نقش شهرداری در توسعه اکوسیستم شرکتهای نوپای کرمان و آیین افتتاحیه مرکز نوآوری شهرداری کرمان که با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمان، دستیار ویژه معاون علمی و فناوری رییس جمهور، مدیران شهری و اعضای شورای اسلامی شهر کرمان، در سالن دانشور شهرداری برگزار شد، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه، تحقق شهر دانشبنیان به معنای دقیق کلمه را یکی از آرزوهای همه ادوار مدیریت شهری دانست و افزود: پارادایم شهر دانشبنیان، حاکم بر بسیاری از زیرگفتمانهای موجود در مدیریت شهری مثل شهر هوشمند و شهر خلاق است.
وی با بیان اینکه شهر دانشبنیان از زیرسیستمهای مختلفی تشکیل شده که شامل بخشهای سختافزاری و نرمافزاری و ارتباطات بین آنهاست، خاطرنشان کرد: اولین مورد در تعریف شهر دانشبنیان، تعریف مفهوم دانش است که اگر درست و دقیق شناسایی شود، میتواند تصور ما را از شهر دانشبنیان تصحیح کند.
شهردار کرمان بیان کرد: دانش در اینجا به معنی جمعآوری داده نیست و مرکز نوآوری، یک انباری از دادهها نیست.
شعرباف ادامه داد: گام بعدی، حرکت از سمت داده به سمت اطلاعات است و باید بتوانیم به جایی برسیم که اطلاعات را از بستر پردازش دادههای خام اعم از دادههای محسوس و کیفی و کمی به جمعبندی برسانیم و براساس پردازش اطلاعات، تصمیمگیری کنیم.
وی یادآور شد: در شهر دانشبنیان، با استفاده از انواع روشهای دادهکاوی، تلاش میشود از انبوه دادههای شهرداری، به اطلاعات موثری برای تصمیمگیری برسیم و مرکز نوآوری باید در این زمینه تلاش کند.
شهردار کرمان با بیان اینکه برای راهبری سیستم، صرف داشتن اطلاعات کفایت نمیکند و باید به سطح دانش برسیم، افزود: شهرهای دانشبنیان، ساختاری فراتر از الگوریتمهای مرسوم نرمافزاری دارند و فضایی برای استقرا، تعمیم تجربههای بشری و استفاده از دانش نخبگان و تجربه افراد خبره هستند.
شعرباف ادامه داد: در شهر دانشبنیان، نگاههای چندبعدی علوم انسانی و نیروهای فنی در کنار هم قرار میگیرند.
وی با اشاره به اینکه صرف طراحی مرکز نوآوری به معنای دانشبنیان شدن شهر نیست، خاطرنشان کرد: حجم وسیعی از نرمافزارها و ارتباطات باید فعال شود تا بتوانیم به سمت شهر دانشبنیان حرکت کنیم.
شهردار کرمان ضمن تشکر از معاونت برنامهریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری و شرکتهای دانشبنیان و مشاوران شهرداری در زمینه فعالیتهای دانشبنیان، بیان کرد: ساختار چابکی برای مرکز نوآوری شهرداری طراحی شده، آییننامه اجرایی و سایت آن طراحی و تهیه شده و امکان اخذ ایدهها و ارتباط با شتابدهندهها فراهم شده است.
شعرباف خاطرنشان کرد: در گام بعدی بهصورت مرتب از حوزه ترویج تا ضمانت محصول را در شهرداری کرمان دنبال خواهیم کرد.
وی بیان کرد: امیدوارم این حرکتی که در شهرداری آغاز شده در کنار سایر اعضای اکوسیستم فناوری و نوآوری بتواند مسیر فعالیت و رشد این شرکتها را تسهیل کند.
شهردار کرمان یادآور شد: تفاوت مراکز نوآوری شهری با سایر مراکز نوآوری این است که بهشدت نزدیک به زندگی مردم هستند و به لحاظ این ارتباط، ایدههای نوآورانه در حوزه شهری سریعتر میتواند در زندگی مردم اثر بگذارد.
شعرباف در انتها بیان کرد: امیدوارم مرکز نوآوری شهرداری کرمان کمک کند نخبگان و شرکتهای دانشبنیان کرمانی، فضایی برای طرح ایدههای خود و اجرای آنها داشته باشند.
نظرات