تغییر سیستم شهرسازی شهرداری به سیستم الکترونیکی یکپارچه شهرسازی و نوسازی

معاون معماری و شهرسازی شهردار کرمان خبر داد:

تغییر سیستم شهرسازی شهرداری به سیستم الکترونیکی یکپارچه شهرسازی و نوسازی

معاون معماری و شهرسازی شهردار کرمان، از راه‌اندازی مرکز اطلاعات جغرافیایی GIS با هدف به‌روزرسانی اطلاعات شهری حوزه معاونت شهرسازی و معماری شهرداری مرکز و  بررسی و پیگیری جهت تغییر سیستم شهرسازی به سیستم الکترونیکی یکپارچه شهرسازی و نوسازی مبتنی بر GIS خبر داد.

به گزارش کرمان‌آنلاین، محسن پوراسماعیلی، ارجاع کاملاً سیستمی اقدامات کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری‌ها برای اولین‌بار با راه‌اندازی زیرسیستم کمیسیون ماده ۱۰۰، کاهش مراجعات مردمی و تسهیل در انجام امور با راه‌اندازی زیرسیستم خدمات شهروندان، ایجاد وحدت رویه و یکسان‌سازی و اجرای تعرفه‌های عوارض با راه‌اندازی زیرسیستم خودکارسازی عوارض را ازجمله اقدامات حوزه معاونت شهرسازی در سال‌جاری ذکر کرد.

پوراسماعیلی به پروژه‌های در دست اقدام معاونت شهرسازی نیز اشاره کرد و گفت: طرح جامع سه‌بعدی بلوار «۲۲ بهمن» با رویکرد ایجاد فضایی برای حضور بیشتر کودکان و استفاده بهینه از پتانسیل موجود دوطرف این بلوار و به‌منظور توسعه فضاهای شهری استاندارد مناسب کودکان در دست اقدام است.

وی افزود: تمام موارد و آیتم‌های مورد نیاز ازسوی مشاور ارایه شده و تنها به اخذ تاییدیه از شورای ترافیک نیاز دارد.

معاون معماری و شهرسازی شهردار کرمان، همچنین از بازآفرینی بازار و محله «قلعه‌محمود» و میدان «قلعه» خبر داد و گفت: فرسودگی کالبدی و فعالیتی و همچنین از رونق افتادن بازار تاریخی «قلعه‌محمود» و میدان «قلعه» که به‌عنوان شاکله اصلی محله‌های پیرامونی در گذشته بوده است، موجب از بین رفتن هویت محله‌های پیرامونی و به‌دنبال آن خالی از سکنه شدن و تخریب روزافزون این محدوده شده است.

پوراسماعیلی افزود: در پی این مساله به‌منظور احیای دوباره بخشی از بافت تاریخی واجد ارزش شهر کرمان، قرارداد بازآفرینی محدوده‌های مورد نظر در حوزه معاونت شهرسازی و معماری با مشاور ذی‌صلاح با رویکرد گردشگری و با ایده اصلی اتصال دو بازار «قلعه‌محمود» و بازار میدان «قلعه» به‌عنوان یک عنصر محرک توسعه محله در دستور کار قرار گرفته است.

وی ادامه داد: نقشه‌ها و جزییات ترافیکی پس از برخی اصلاحات جهت بررسی به شورای فنی ترافیک شهرداری ارسال شده و پس از اخذ تاییدیه ترافیک، نیاز به بررسی و اخذ مصوبه از شورای فنی میراث فرهنگی دارد؛ ضمن اینکه ضوابط طرح نیز پس از بررسی در حوزه معاونت، جهت اصلاح و ارایه بخش عمده مطالعات نهایی به مشاور طرح ارسال شده است.

پوراسماعیلی بیان کرد: همچنین بازآفرینی شش دروازه کهن کرمان در راستای احیای خاطره و یادمان این دروازه‌ها در قالب پروژه بازآفرینی با رویکرد گردشگری در دست اقدام است.

وی از دیگر کارهای در دست اقدام این معاونت به تهیه کتاب از «شار تا درآیگاه» اشاره کرد و اظهار داشت: با توجه به پیشینه کهن و وجود الگوها، همچنین عناصر با ارزش معماری شهر کرمان که می‌توانند در معماری معاصر نیز مورد اقتباس قرار گیرد، ولی در هیاهوی توهم معماری مدرن در ساخت‌وسازهای بی‌هویت شهری به فراموشی سپرده شده، معاونت شهرسازی و معماری بر آن شد به‌منظور استفاده و معرفی این ظرفیت، با همکاری مشاور ذی‌صلاح، پروژه ورودی ابنیه و تدوین کتاب با موضوع مستندسازی در‌ها و ورودی‌های شهر کرمان از گذشته تاکنون در دستور کار قرار دهد.

معاون معماری و شهرسازی شهردار کرمان افزود: در همین راستا پس از بررسی‌های انجام شده توسط حوزه معاونت شهرسازی و کارگروه مشورتی شهرسازی و معماری، این مطالعات در قالب سه جلد کتاب تدوین و تحویل نهایی شد و صورت‌وضعیت قطعی به امور مالی ارسال شده است.

پوراسماعیلی ادامه داد: معاونت شهرسازی و معماری در قالب پروژه‌ای با رویکرد گردشگری و بازآفرینی شهری، نسبت به تعریف پروژه‌ی محور مذهبی- گردشگری و تهیه طرح توسط مشاور ذی‌صلاح کرده تا با توجه به وجود مجموعه‌ای از تکایا و مراکز مذهبی در بخشی از بافت نسبتاً دست‌نخورده پیرامونی کهن شهر کرمان که دارای ظرفیت جذب گردشگر است، ضمن نمایش بخشی از جذابیت‌های بافت واجد ارزش تاریخی، امکان معرفی آیین‌های مذهبی شهر کرمان ازجمله برگزاری مراسم عزاداری در قالب هیات‌ها و تعزیه‌خوانی وغیره ایجاد شود.

وی بیان کرد: این پروژه در محدوده محله‌های پیرامونی خیابان «شهید باهنر» (ناصریه) که از گذشته نیز به‌دلیل وجود مراکز مذهبی و تکایای متعدد در آن، بخش قابل توجهی از مراسم مذهبی در این محدوده برگزار می‌شد، اجرا می‌شود.

معاون معماری و شهرسازی شهردار کرمان از دیگر اقدامات در دست انجام این معاونت، به پروژه تهیه ساختار فضایی محله‌ها (محله‌بندی شهر کرمان) در راستای اجرای دستورالعمل ابلاغی وزارت کشور درخصوص تهیه نقشه محله‌بندی و منطقه‌بندی خبر داد و گفت: معاونت شهرسازی با استفاده از این فرصت با انتخاب مشاور ذی‌صلاح به تهیه نقشه محله‌بندی شهر کرمان و بازتعریف مرز محله‌های تاریخی و با هویت شهر کرمان اقدام کرده است.

پوراسماعیلی، ارسال نوع معابر مورد درخواست معاونت فرهنگی، اجتماعی و ورزشی جهت طرح در کمیته نامگذاری معابر، اخذ اقدامات شهرداری منطقه پنج برای طرح حد فاصل خیابان «فتحعلیشاهی» و «چمران»، اخذ استعلام از مشاور جهاد دانشگاهی درخصوص برخی املاک موجود در محدوده طرح و اقدام درخصوص درخواست احداث بیمارستان بیماران سرطانی در میدان اول «هفت‌باغ» را از دیگر کارهای این معاونت در سالی که گذشت، ذکر کرد.

لینک اصل خبر در سایت شهرداری کرمان

    منبع خبر

    شهرداری کرمان

    شهرداری کرمان

    شهرداری کرمان یک شهرداری در شهر کرمان می باشد

      نظرات