نصب بيش از 4 ميليون كنتور هوشمند برق در سال جاري
به گزارش
پايگاه خبري توانير
به نقل از روابط عمومي شركت توزيع نيروي برق استان قم، مهندس محمد اله داد در آيين اختتاميه دومين دوره مسابقات مهارت هاي شغلي شركت هاي توزيع نيروي برق منطقه مركزي كشور كه به ميزباني شركت توزيع نيروي برق قم برگزار شد ضمن قدرداني از برگزاركنندگان، موضوعات و محورهاي طراحي شده براي اين دوره از مسابقات را پركاربرد روز صنعت برق كشور دانست و گفت: ما امروز همچنان 170 هزار كيلومتر شبكه سيمي در كشور داريم كه صعود و فرود براي سيم به كابل اين ميزان شبكه نيازمند سرعت، دقت و كيفيت بالاي سيمبانان و برق كاران است.
وي با بيان اينكه يكي از چالش هاي اصلي صنعت برق كشور را سرقت از شبكه و تأسيسات اعلام كرد و اظهار داشت: در همين راستا نيازمند سرعت عمل در جايگزيني در شبكه هستيم كه اين امر با افزايش مهارت امكان پذير است.
معاون هماهنگي توزيع صنعت برق كشور با تأكيد بر اينكه خط مقدم و پيشاني كارهاي عملياتي و اجرايي صنعت برق با جان و دل و دقت كار مي كنند، به دشواريي ها و خطرات فعاليت هاي عملياتي اشاره و تصريح كرد: مراقبت از جان هم برق كاران و هم عابران و مردم در هنگام عمليات اجرايي از حساسيت بالايي برخوردار است كه در محورهاي مسابقات مهارت شغلي بر روي آن تأكيد شده است.
وي با اشاره به نصب سالانه يك ميليون انشعاب جديد برق در كشور گفت: حدود 400 هزار تعويض كنتور و كابل سرويس در طول سال انجام مي شود و برنامه يك سال آينده نيز تبديل 4 ميليون و 500 هزار كنتور آنالوگ و ديجيتال معمولي به كنتور هوشمند است.
مهندس اله داد محورهاي دومين دوره مسابقات مهارت هاي شغلي را هوشمند و هدفمند عنوان كرد و يادآور شد: اميدواريم اين مسابقات درنهايت به افزايش مهارت، كاهش حادثه و سرعت انجام كار در اجراي پروژه هاي مهم پيش رو بينجامد.
وي با بيان اينكه صنعت برق اين روزهاي براي عبور از كارزار پيك مصرف آماده مي شود، ابراز داشت: در سال جاري تا امروز با توجه به شرايط جوي و همراهي مردم، نا ترازي در تأمين برق مشكلي براي صنعت برق كشور ايجاد نكرده است.
معاون هماهنگي توزيع صنعت برق كشور با تأكيد بر اينكه با افزايش دماي هوا نيازمند حمايت و همراهي بيشتر مشتركين هستيم، اذعان داشت: اين اطمينان را داريم كه استاندار قم، معاونين و مديران استانداري و مديران شهر مذهبي قم به اين موضوع توجه ويژه اي دارند كه ما بتوانيم تأمين برق را در تمام ساعات شبانه روز به خوبي انجام دهيم.
وي با بيان اينكه انرژي ارزان آفت دارد، اظهار داشت: ما در بخش هاي مختلف خانگي، صنعتي، كشاورزي و عمومي بخش هايي انرژي رايگان داريم و بخش هايي هم انرژي مخفف داريم.
اله داد با انتقاد از اختلاف 200 برابري بين حداقل و حداكثر نرخ انرژي گفت: اين انرژي ارزان ما را در تأمين برق دچار مشكل مي كند مثلاً در بخش كشاورزي برق را براي استحصال از چاه اختصاص داديم ولي كارهاي ديگري نيز با اين انشعاب برق انجام مي شود.
وي تأكيد كرد: اين چالش ها باعث شده ما علي رغم زحمات بي شائبه و شبانه روزي اين دلاورمردان در تأمين برق دچار مشكل شويم.
وي در اين زمينه يادآور شد: ما براي توليد، انتقال و توزيع متوسط حدود 120 تومان مي گيريم كه اين زيان انباشته شركت هاي توزيع برق را دچار مشكل كرده است.
اله داد با بيان اين اينكه شركت هاي توزيع برق در تأمين منابع مالي با چالش مواجه هستند، گفت: نفس كشيدن ما در صنعت برق خسارت بار است بدين معنا كه هر انشعابي كه متوسط 2 ميليون تومان به فروش مي رسانيم با قيمت تمام شده 10 ميليون تومان، 8 ميليون تومان به زيان صنعت برق اضافه مي كنيم كه در فروش برق نيز اين زيان ادامه دارد.
نظرات