جلسه پایش پروژه ها و طرح های راهبردی شهرداری ساری با محوریت برنامه های سازمان های آرامستان و آتش نشانی
به گزارش مدیریت ارتباطات شهرداری ساری ، جلسه بررسی و پایش پروژه ها، طرح ها، برنامه های کوتاه مدت، میان مدت، اهداف بلند مدت سازمان های تابعه شهرداری و اقدامات انجام شده با حضور سیدافشین راسخ، علی عاشقان، سیدرحمان میرشجاعی و شهرام ایرجی اعضای شورای اسلامی شهر ساری، حسن کلانتری معاون برنامه ریزی و هماهنگی مناطق شهرداری، سید سلمان ابوالقاسمی رئیس سازمان آتش نشانی، امید مالجو رئیس سازمان آرامستان شهرداری ساری و کارشناسان این حوزه در دفتر معاونت برنامه ریزی شهرداری برگزار شد.
سید افشین راسخ عضو شورای اسلامی شهر ساری آینده نگری را مهم ترین مولفه برای مدیریت برنامه ریزی عنوان کرد و گفت: برای رسیدن به اهداف مورد نظر باید از روزمرگی خارج و به آینده دور اندیشید.
وی تشکیل تیم کارشناسی را برای برنامه ریزی بلند مدت در سازمان های مربوطه مورد تاکید قرار داد و افزود: میتوان با استفاده از پتانسیل نیروی انسانی کارآمد و توانمند و بهره گیری از این فرصت شهرداری را به سمت توسعه سوق داد.
عضو شورای اسلامی شهر ساری گفت: توسعه شهری باید بر پایه آینده نگری باشد اگر این نگاه در شهرداری وجود نداشته باشد نمی توان به اهداف مورد نظر دست پیدا کرد.
شهرام ایرجی دیگر عضو شورای اسلامی شهر ساری نداشتن امکانات و تجهیزات مناسب برای ساختمان های بلند را مهم ترین دغدغه سازمان آتش نشانی دانست و گفت: با توجه به اهمیت فعالیت سازمان آتش نشانی در رفع تهدیدات و مخاطرات اجتماعی باید امکانات آن متناسب با نیاز جامعه و خواست مردم توسعه یابد و به روز شود.
این عضو شورا ادامه داد: برای تأمین امنیت، در کنار لزوم تجهیز آتش نشانی به انواع دستگاهها و تجهیزات، آموزش مردم نیز از اهمیت بالایی برخوردار است.
ایرجی خدمات سازمان آرامستان را در شرایط بحرانی کرونا ارزنده عنوان کرد و استقرار "دادپزشک" در سازمان آرامستان شهرداری ساری را ضرورت دانست که می تواند در کاهش هزینه و سرعت عمل امورات متوفی تاثیر بسزایی داشته باشد.
علی عاشقان عضو شورای اسلامی شهر ساری گفت: برای اینکه از روزمرگی عبور کرده و به آینده با چشم انداز بلند فکر کنیم باید مشکلات و آسیب های موجود را شناسایی کرده و در صدد رفع آنها گام های مناسبی برداریم.
وی افزود: در برنامه ریزی برای شهر باید نگاه خود را تغییر داده و با حرکت علمی، برنامه بلند مدت داشته باشیم.
سید رحمان میرشجاعی در ادامه این جلسه به خدمات ارزشمند سازمان های آتش نشانی و آرامستان اشاره کرد و گفت: می بایست امکانات و تجهیزات آتش نشانی توسعه یافته و به روز رسانی شود.
وی با بیان اینکه امکانات و تجهیزات سازمان آتش نشانی به شدت در عملکرد و نتیجه نهایی عملیات ها اثرگذار است، بر ضرورت ساماندهی فعالان خدمات ایمنی تاکید کرد.
معاون برنامه ریزی و هماهنگی مناطق شهرداری ساری با بیان اینکه برگزاری این جلسات پرداختن به ایده ها، برنامه ها و چشم انداز دور برای رسیدن به شرایط مطلوب است، گفت: چنانچه شهرداری ساری با وجود نیروی انسانی مجرب نتواند به هدف درست برسد؛ یعنی ما در روزمرگی مانده ایم.
حسن کلانتری به خدمات سازمان های خدمات رسان آتش نشانی و آرامستان اشاره کرد خواستار نگاه بلندتر در حوزه های مختلف شد و یادآور شد: به جرات می توان گفت که آتش نشانان ساروی به لحاظ توانمندی بهترین آتش نشان در سطح کشور هستند.
وی افزود: آرامستان علاوه بر زیارت قبور محلی برای آرامش بازماندگان است که باید فضای بصری را با بهترین شکل طراحی کرد.
امید مالجو رئیس سازمان آرامستان شهرداری ساری به برنامه چهار ساله این سازمان اشاره کرد و نوسازی حمل و نقل و احداث سردخانه در آرامگاه ملامجدالدین را مهم ترین اولویت این سازمان در سال جاری اعلام کرد و گفت: همچنین بهسازی و ساخت غسالخانه، ساخت سردخانه و احداث چند باب مغازه در ورودی آرامگاه بهشت رضا از دیگر برنامه ها است.
سید سلمان ابوالقاسمی رئیس سازمان آتش نشانی ساری، آموزش را از برنامه های بلند مدت این سازمان عنوان کرد و گفت: خرید خودروهای سنگین و نیمه سنگین، ساخت و بازسازی ایستگاه آتش نشانی را از برنامه های این سازمان برشمرد.
لینک اصل خبر در سایت شهرداری ساری
نظرات