سامانه ساماندهی نیروهای شهرداری راه اندازی شود
به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر اهواز ،دبیر اول و رئیس کمیسیون عمران ، شهرسازی و معماری شورای شهر اهواز روز دوشنبه در شصت و یکمین نشست علنی در صحن علنی شورا گفت: اعضای دوره ششم شورای اسلامی شهر اهواز از همان روز اول بر ساماندهی نیروهای انسانی شهرداری تاکید کردند .
وی ادامه داد: اعضای شورای اسلامی شهر اهواز ۱۱ ماه است که بر راهاندازی سامانه نیروی انسانی این شهرداری تاکید کردهاند که باید شهرداری هر چه سریعتر نسبت به فعال سازی این سامانه اقدام کند.
قسم جلاله اعضای شورای شهر اهواز در جلوگیری از جذب نیرو در شهرداری نقض شده است نائب رییس شورای شهر اهواز نیز با انتقاد نسبت به جذب افراد جدید در شهرداری اهواز گفت: همه اعضای دوره ششم این شورا از روز اول فعالیت قسم جلاله خوردند که در این دوره، هیچ نیروی جدید در این شهرداری جذب نشود ولی شواهد حاکی از نقض این خط قرمز شوراست.
حجت الله زارع زاده افزود: اطلاعات ما گویای اینست که برخلاف خط قرمز شورا، برخی افراد جدید در شهرداری اهواز جذب شدهاند که اقدام شهرداری برای تذکر شفاهی و درج در پرونده برای مدیران متخلف کافی نیست.
وی با بیان اینکه باید در ادامه فعالیت مدیر متخلفی که برخلاف تاکید شورا نیروی جدید جذب کرده است بازنگری شود، ادامه داد: شورای شهر باید در برخورد با مدیران متخلف نشان دهد آیا ممنوعیت شورا بر جذب نیروی جدید تنها شعار بوده و یا تصمیم جدی این شورا بوده است.
*هرگونه جذب نیروی جدید برابر است با تحمیل هزینه های بیشتر برای پرداخت حقوق کارکنان*
رییس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر اهواز نیز در این نشست با بیان اینکه از ۹ هزار کارکنان شهرداری بالغ بر سه هزار نفر مازاد است، گفت: ماهانه ۲ هزار میلیارد ریال از عوارض پرداختی مردم صرف پرداخت حقوق به کارکنان شهرداری می شود.
علی مدد هاشم پور با تاکید بر ممنوعیت جذب نیروهای جدید به شهرداری اهواز افزود: با مدیرانی که این ممنوعیت مدیریت شورای اهواز را نقض کردهاند باید برخورد قانونی شود چرا که ادامه دار شدن این وضعیت یعنی تحمیل هزینه بیشتر به شهرداری برای پرداخت حقوق به کارکنان خود است.
وی بیان کرد: جداسازی نیروهای ستاد و تبدیل قرارداد این افراد از حجمی خدمات شهری به نیروهای حجمی خدمات عمومی باید بر اساس صلاحیت و تخصص انجام شود.
*تاکید بر برخورد با مدیران شهرداری که خط قرمز شورا را رد کردهاند*
رییس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر اهواز نیز در ادامه این جلسه گفت: بسیاری از ۶۵۰ نفر نیروهای حجمی که بر اساس این لایحه قرار است قرارداد آنها تغییر کند، وجود خارجی ندارند، و تنها اسم آنها وجود دارد و هم اکنون با شهرداری کار نمیکنند که باید پیش از تبدیل قراداد این نیروها، صلاحیت سنجی تک تک این افراد به صورت جدی تعیین شود.
وی ممنوعیت جذب نیروی انسانی جدید در شهرداری اهواز را خط قرمز این شهرداری اعلام کرد و گفت: شهرداری اهواز باید مکلف شود اسامی افرادی که در ۱۱ ماه گذشته به هر نحو جذب این شهرداری شدهاند به این شورا معرفی کند ضمن اینکه باید با مدیرانی که این خط قرمز شورا را رد کردهاند، برخورد قانونی شود.
*وضعیت افرادی که بدون هیچ گونه قراردادی در حال فعالیت هستند هرچه سریعتر تعیین تکلیف و ساماندهی شود*
رییس کمیسیون تحقیق ، نظارت و بازرسی شورای شهر اهواز نیز در این نشست با اشاره به لایحه تفکیک نیروهای حجمی خدمات شهری از نیروهای حجمی خدمات عمومی گفت: افراد زیادی در شهرداری هستند که ذیل هیچ پیمانکاری نیستند و با قراردادهای چند ماهه در حال فعالیت در شهرداری هستند.
سید محمد جواد رضوی با بیان اینکه بیش از ۵۰۰ نفر بدون هیچ قراردادی در شهرداری حضور دارند که باید این وضعیت ساماندهی شود افزود: برخی از نیروهای پیمانکار ممکن است به هر دلیلی از پیمانکار جدا و از سامانه شهرداری خارج شده و افرادی جایگزین آنها شده باشند که این جایگزین کردن نیروها نیز باید ساماندهی شود.
*با لایحه شهرداری وضعیت نیروها ساماندهی و اصلاح خواهد شد*
سید محسن موسوی زاده در این نشست گفت:اینکه گفته شود بیش از ۶۵۰ نفر از نیروهای حجمی شهرداری اهواز وجود خارجی ندارند درست نیست بلکه این افراد نیروهایی هستند که برای فضای سبز و رفت و روب جذب شدهاند.
سید محسن موسوی زاده بکارگیری نیروهای حجمی فضای سبز، اجرائیات و خدمات شهری در ستاد شهرداری موضوع پنهانی نبوده ، افزود: وضعیت این نیروها نیاز به ساماندهی دارد که این لایحه شهرداری این شرایط را اصلاح میکند.
وی ادامه داد: تنها ۴۷ نفر از کارکنان یک سازمان شهرداری از جمله نیروهای خدماتی پیمانکار هستند که با قرارداد فضای سبز، خدمات شهری و رفت و روب جذب ولی در ستاد این سازمان شهرداری فعالیت میکنند که این شرایط در سایر سازمان ها و مناطق شهرداری هم وجود دارد.
*نرخ ورودی بوستان ریتاج اهواز ۵۰ درصد کاهش یافت*
رییس کمیسیون اقتصادی، سرمایه گذاری و گردشگری و توسعه شهری شورای اسلامی شهر اهواز نیز با اشاره به لایحه تغییر نرخ ورودی پارک سیاحتی شهرداری گفت: قیمت ورودی پارک سیاحتی ریتاج شهرداری ۲۰۰ هزار ریال بود که با توجه به اعتراض مردم نسبت به مبلغ بالای ورودی این پارک، اطلاح این قیمت در دستور کار قرار گرفت.
سید محمد علی پورموسوی ادامه داد: با بررسی انجام شده این مبلغ برای روزهای عادی به ۵۰ هزار ریال و برای روزهای تعطیل به ۱۰۰ هزار ریال تغییر کرد که با توجه به اینکه دونرخی بودن مشکلاتی ایجاد کرده بود، نرخ واحد ۱۰۰ هزار ریال برای ورودی این پارک در نظر گرفته شد.
وی افزود: این مبلغ برای ورودی و همچنین پذیرایی از شهروندان حاضر در بوستان است ضمن اینکه قرار است این مبلغ فقط مخصوص افراد بزرگسال باشد و برای کودکان زیر ۱۲ سال ورود به پارک رایگان باشد.
*وضعیت فاز دوم بوستان سیاحتی تفریحی شهرداری ظرف مدت یک ماه تعیین تکلیف شود*
رییس شورای اسلامی شهر اهواز نیز در این نشست با بیان اینکه احداث فاز دوم این بوستان باید تعیین تکلیف شود، گفت: با وجود گذشت چند ماه همچنان وضعیت اجرای فاز دوم بوستان سیاحتی تفریحی شهرداری مشخص نیست و این ضرورت وجود دارد تا یک ماه این موضوع مشخص شود.
سیاوش محمودی ادامه داد: روند اجرای فاز دوم این بوستان بررسی و در صورتی عملی نبودن، با حذف این بند از قرارداد، هزینههای سرمایه گذار مشخص تا اجاره بهای این پارک اصلاح شود.
رییس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر اهواز نیز در این نشست با تاکید بر ضرورت ارتقای خدمات عمومی این بوستان گفت: این پارک باید از حالت رستورانی خارج و با ارائه خدمات عمومی ضمن کاهش هزینه ورودی، افزایش درآمد خود را از طریق ارائه خدمات بهتر تامین کنند.
احمد سراج با اشاره به ضرورت تعدیل نرخ بهای توقفگاه این بوستان افزود: با وجود گذشت چند ماه از افتتاح این پارک هنوز خدمات عمومی این بوستان به شهروندان قابل قبول نیست.
ارجاع تعیین نرخ بهای توقفگاه به کمیسیون ترافیک، رایگان شدن ورزش صبحگاهی در این بوستان، اعمال تخفیف ورودی این پارک برای مناطق محروم و همچنین بررسی روند اجرایی فاز دوم اجرای این بوستان از جمله موضوعات دیگر پیرامون این بوستان بود که اعضای شورا به بررسی این موارد در کمیسیون تخصصی رای دادند.
با تصویب دوفوریتی تعیین بهای بلیت ورودی مجموعه تفریحی گردشگری پارک سیاحتی به کمیسیون گردشگری این لایحه در دستور کار شورای شهر قرار گرفت که اعضای شورا به نرخ ورودی این بوستان را ۱۰۰ هزار ریال برای بزرگسالان بالای ۱۲ سال تعیین کرد.
*تصویب لایحه مزایده ۲۶ پلاک برای تکمیل میدان دانشگاه و محرومیت زدایی اهواز*
لایحه مزایده عمومی ۲۶ پلاک با کاربری مسکونی در فاز پنجم مهر شهر اهواز برای پرداخت مطالبات طرحهای شهری در دست اقدام قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا در اهواز با رای دوفوریتی اعضای شورای شهر در دستور کار جلسه امروز این شورا قرار گرفت که در نهایت این لایحه به تصویب نهایی اعضای شورای شهر اهواز قرار گرفت. بر اساس این لایحه پنج پلاک برای تقاطع غیرهمسطح میدان دانشگاه اهواز و ۲۱ پلاک برای اجرای طرح های محرومیت زدایی قرارگاه خاتم الانبیا(ص) در نظر گرفته شد.
همچنین در این جلسه لایحه دوفوریتی مجوز برگزاری مزایده اجاره درمانگاه شبانه روزی شهرداری اهواز به همراه تمام تجهیزات آن مطرح شد که به دلیل رای نیاوردن دوفوریتی این طرح در صحن علنی، این لایحه به کمیسیون تخصصی شورا برای بررسی بیشتر ارجاع داده شد.
همچنین در این نشست لایحههای اصلاحیه موضوع تبصره ۱۱ ماده ۱۰۰ قانون شهرداریها و همچنین مجوز تهاتر برخی موضوعات قابل تهاتر مشخص با سقف معین در چارچوب وظایف شهرداری قرائت و برای بررسی به کمیسیون های تخصصی شورا ارجاع داده شد.
لایحه بهای خدمات هزینه دفع پسماند خانگی از جمله لوایحی بررسی شده در کمیسیون تخصصی شورای شهر اهواز بود یکی دیگر از لوایح دستور جلسه امروز این شورا بود که در نهایت اعضای شورا به این لایحه رای مثبت دادند. بر اساس این لایحه همچنین شهرداری اهواز مکلف شد لایحه جامع تفکیک زباله از مبداء را تا یک ماه آینده تدوین و برای بررسی به شورا ارجاع دهد. لینک اصل خبر در سایت شورای شهر اهواز
نظرات