حذف واسطهگریها با طرح صدور پروانه الکترونیکی ساختمان
رئیس کمیسیون اقتصادی، حقوقی و گردشگری شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: با اجرای طرح صدور الکترونیکی پروانه ساختمانی، واسطهگریها حذف میشود و در مدت زمانی بسیار کوتاهتر شهروندان موفق به اخذ پروانه میشوند.
به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر اصفهان، عباس حاجرسولیها در برنامه رادیویی «صدای شهر» با اشاره به آغاز فرآیند صدور الکترونیکی پروانه ساختمان اظهار کرد: در گذشته مردم برای گرفتن پروانه مسیر سختی را پشت سر میگذاشتند که در طرح جدید مدیریت شهری، این پروانه از طریق سامانه سرای ۱۰ به صورت الکترونیکی صادر میشود.
وی افزود: با آغاز این طرح، مردم دیگر نیازی به مراجعه حضوری ندارند و اقدامات لازم برای اخذ پروانه ساختمانی به صورت الکترونیکی انجام میشود.
رئیس کمیسیون اقتصادی، حقوقی و گردشگری شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: با اجرای این طرح واسطهگریها حذف میشود و در مدت زمانی بسیار کوتاهتر شهروندان موفق به اخذ پروانه میشوند.
وی با بیان اینکه ۵۰ هزار میلیارد تومان برای تکمیل خط یک و دوی مترو نیاز داریم، افزود: کمبود اعتبار سبب توقف پروژه نشده اما تملکهایی که در مسیر خط دو وجود دارد هزینههای بسیاری به دنبال دارد و کار سنگینی است.
رئیس کمیسیون اقتصادی، حقوقی و گردشگری شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به حلقه چهارم حفاظتی این کلانشهر گفت: توسعه معابر در طرح جامع تفصیلی اصفهان گنجانده شده و این حلقه ترافیکی نیز در همین راستا در حال احداث است.
وی افزود: این حلقه حفاظتی ۷۶ کیلومتر طول دارد و عمده آن در شهر اصفهان قرار گرفته که تملک و اجرای این طرح نیز هزینهبر است.
حاجرسولیها با بیان اینکه در دوره ششم شورا آزادسازی گلوگاههای محلات مدنظر است، خاطرنشان کرد: اگر گلوگاهها باز شود معابر بیشتری برای تسهیل حمل و نقل در اختیار مدیریت شهری قرار میگیرد.
وی تصریح کرد: ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای آزادسازی گلوگاههای همه محلات اصفهان در بودجه امسال در نظر گرفتهایم.
رئیس کمیسیون اقتصادی، حقوقی و گردشگری شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه حفظ و توسعه فضای سبز باید مورد توجه مدیریت شهری باشد، اظهار کرد: فضای سبز اصفهان اصالت و هویت این شهر و حفظ این فضا نیازمند تامین آب است.
وی افزود: چاههایی که قبلا برای این فضا در اختیار داشتیم خشک شده که برای آبیاری فضای سبز شهر اصفهان در حال تصفیه پساب هستیم.
حاجرسولیها بیان کرد: از هفته گذشته وضعیت تامین آب شرب شهر اصفهان نیز دچار مشکل شده است، علاوه بر این خشکی زایندهرود نیز مشکل عمدهای است که با آن دست به گریبان هستیم.
وی ادامه داد: گاوخونی، منشا نشر ریزگردهایی است که نه تنها اصفهان را در برمیگیرد که تا تهران نیز میرسد. بنابراین باید حقابه محیط زیست و تالاب گاوخونی باید درنظر گرفته شود.
رئیس کمیسیون اقتصادی، حقوقی و گردشگری شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: شورای شهر، مطالبهگر مشکلات شهروندان از دستگاههاست، در زمینه آب نیز مشکلات اصفهان را پیگیری میکنیم و تعاملاتی با دستگاههای مختلف در این ارتباط داشته و داریم.
وی با بیان اینکه اگر به فکر زایندهرود نباشیم، کویر به سمت اصفهان میآید، تصریح کرد: اصلیترین دغدغه ما موضوع آب است. اگر این مسئله حل شود در حوزه گردشگری، محیط زیست و... نیز مشکلات ما حل خواهد شد.
حاج رسولیها با بیان اینکه در خصوص پروژههای مشارکتی و دخیل کردن شرکتهای دانش بنیان در پروژههای مدیریت شهری اظهار کرد: استفاده از این ظرفیت منجر به افزایش بهرهوری در بخشهای مختلف میشود بنابراین در شورای شهر تصمیم گرفتیم که از این حوزه در اجرای طرحها استفاده شود و بخشهای زیرمجموعه مدیریت شهری ملزم به ایجاد تعامل با این بخش هستند.
وی افزود: حوزه انرژی، ساختمانهای هوشمند، حمل و نقل، پساب و... از جمله بخشهایی است که پروژههای دانشبنیان را در آنها به کار خواهیم گرفت تا در این زمینه به خلق ارزش و ایده برسیم.
انتهای پیام/
نظرات