اشتغالزایی، محور فعالیت مناطق
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس، مجید طهوریان عسکری با اشاره به بازدید اخیر خود از مرکز رویش و کارآفرینی محله «نوده»، اظهارکرد: یکی از وظایف مدیریت شهری، نه تنها در ایران، بلکه در تمام دنیا، توجه به حوزههای اجتماعی بوده که بخشی از این حوزه مربوط به مشاغل و توسعه اقتصادی خانوار میشود.
وی با بیان اینکه شورای شهر مشهد مقدس براساس تاکیدات و فرمایشات مقام معظم رهبری در حوزه ایجاد اشتغال، به ویژه با رویکرد اشتغال پایدار و مشاغل خرد و خانگی، بخشی از این وظیفه را به سازمان بازآفرینی فضاهای شهری شهرداری واگذار شده، گفت: طی 3 سال اخیر نیز اقدامات خوبی در این حوزه رقم خورده ولی همچنان با وضع مطلوب فاصله داریم.
طهوریانعسکری خاطرنشان کرد: برخورداری از یک برنامه منسجم با چشمانداز رو به جلو و حداقل اشتغالزایی برای ۱۰ تا ۲۰ هزار نفر در هر سال میتواند بخشی از مسائل مربوط به حوزه اشتغال شهری را برطرف کند.
وی با اشاره به تعامل سازنده و خوبی که بین سازمان بازآفرینی و بنیاد کرامت، علوی و صندوقهای توسعه اشتغال شکل گرفته، گفت: این همکاری نقش بسزایی در اشتغالآفرینی و تحقق چشمانداز مدنظر مدیریت شهری دارد.
عضو کمیسیون ویژه ساماندهی حاشیه شهر شورای اسلامی شهر مشهد مقدس افزود: بهرهگیری از ظرفیت مردمی و مداخله آنها در این موضوع، ضرورتی است که به عنوان نهاد سیاستگذار مدنظر داشته باشیم و نقش تسهیلگری را به خوبی در بحث توسعه اشتغال دنبال کنیم.
طهوریانعسکری از اختصاص اماکن بلااستفاده شهرداری به حوزه اشتغال خبرداد و اظهارکرد: این مهم در بودجه شهرداری برای سال ۱۴۰۱ دیده شده و معتقدیم کارآفرینی موجب درآمدزایی و کمک به کاهش فقر و آسیبهای اجتماعی میشود.
وی گفت: شهرداری باید سرعت عمل خود درخصوص توسعه بستر اشتغال را بیشتر کند چرا که وضعیت و عملکرد کنونی، مطلوب شورای شهر نیست.
عضو هیأت رئیسه شورای اسلامی شهر مشهد مقدس با تاکید بر اینکه شهرداران مناطق باید حوزه اشتغال و توسعه مشاغل خانگی را در دستورکار خود قرار دهند، افزود: بخشی از ارزیابی عملکرد شهرداران مناطق باید به عملکرد در این حوزه اختصاص یابد.
طهوریانعسکری خاطرنشان کرد: مناطق به دور از شعار و عدد و آمار مرسوم، اشتغالآفرینی حداقل 1000 نفر در هر منطقه را باید عهده دار شوند و در کنار توسعه عمرانی، توسعه اجتماعی و اشتغال را نیز مدنظر قرار دهند؛ در چنین شرایطی سالانه بالغ بر ۱۰ هزار شغل میتوانیم ایجاد کنیم.
وی افزود: مشهدمقدس شهری با ظرفیتهای متعدد و مختلف بوده که یکی از آنها حوزه زیارت و گردشگری است؛ عرصهای که سالانه ۶ هزار میلیارد تومان گردش مالی دارد.
نظرات