سیاوش فتح اللهی شهردار منطقه پنج نیز با اشاره به اهمیت چنین رویدادهایی گفت: ادامه چنین برنامه هایی باعث احیای سنن و هویت فرهنگی بومی است و به نوبه خودم از دست اندرکاران این رویداد سپاسگزارم.
بهمن تقیپور، دبیر این سوگواره با بیان اینکه از دو ماه قبل فراخوان آثار منتشر شده بود، افزود: در مجموع در این سوگواره ۶۹ اثر دریافت شد که ۲۰ اثر به بازبینی رفته و ۱۰ اثر نیز به بخش داوری و رقابت رسید.
وی خاطرنشان کرد: از کمیسیون فرهنگی شورای شهر تبریز و شهرداری منطقه ۵ و همچنین مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی بخاطر همراهی شان تشکر میکنم.
الیاس گل محمدزاده، جانشین سپاه عاشورا نیز در این مراسم گفت: برگزاری چنین سوگوارهای و ایجاد تفاهم بین دستگاههای اجرایی قابل تحسین است.
سید قاسم ناظمی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی هم در این مراسم گفت: هنر دینی و هنرهای ایرانی اسلامی از اهمیت بالایی برخوردار است و ما به عنوان متولیان فرهنگی جامعه وظیفه حفظ این ثروت را داریم.
وی افزود: نباید بگذاریم این سنن تبدیل به هنرهای ویترینی شود و باید اجازه ندهیم که هنرمندان این عرصه به عنوان حرفه به این شغل و عرصه نگاه کنند. هنر آئینی باید با حال دل هنرمند کار شود و نسبت برقرار کند.
نظرات