انتقال ۴۰۰ کارگاه ضایعاتی به خارج از محدوده شهر/ طراحی گلبرگهای جدید آرامستان «بهشت کریمان»
به گزارش کرمانآنلاین، سعید شعرباف، در جلسه شورای سازمان مدیریت آرامستانها و سازمان مشاغل شهری و فرآوردههای کشاورزی شهرداری کرمان، ضمن گرامیداشت هفته دولت، الگوگرفتن از اخلاق شهدای دولت شهیدان رجایی و باهنر را مورد تاکید قرار داد.
وی در ادامه، به ساماندهی بازار بزرگ کرمان و تلاش فراوان نیروهای شهرداری اشاره کرد و وضعیت موجود در بازار را نسبت به ماههای ابتدایی سال، قابل قبولتر دانست.
شهردار کرمان افزود: سدمعبر برای مردم مشکلاتی ایجاد کرده؛ هرچند کارهایی در این خصوص انجام شده، اما برای حلوفصل مشکلات موجود، به مشورت و هماندیشی اعضای شورای سازمان نیاز داریم.
شعرباف ادامه داد: به همکاری اتاق اصناف و نیروی انتظامی نیاز مبرم داریم؛ زیرا برخورد با سدمعبر، از عهده شهرداری بهتنهایی برنمیآید.
شهردار کرمان، از طرح موضوع سدمعبر در جلسات متعدد ازجمله شورای تامین استان خبر داد و گفت: بازار، ازجمله مراکزی است که مسایل امنیتی، اجتماعی و نظم آن اهمیت دارد.
شعرباف، با اشاره به اینکه پیشنهادهای زیادی ازسوی سرمایهگذاران برای جانمایی و فروش محصولات مطرح شده است، ادامه داد: ازسوی جامعه ایثارگران، پیشنهاداتی برای ایجاد دکهها در سطح شهر داده شده که هرچند جانمایی آن ازسوی شهرداری امکانپذیر است، اما باید روند و ساختار اصولی آن بهدرستی شکل بگیرد.
وی افزود: تاکنون، برای واگذاری دکهها اقدامی انجام ندادیم و باید در فرآیند شفافتر، بررسیهای بیشتری انجام دهیم.
شهردار کرمان در ادامه، به معضل کارگاههای ضایعاتی اشاره کرد و یادآور شد: از ۹۰۰ کارگاه ضایعاتی، تعداد ۴۰۰ کارگاه به خارج از محدوده شهر منتقل شده و با توجه به اینکه تعدادی از آنها در حلقه سرقت نقش مهمی بازی میکنند، تجمیع و ساماندهی آنها ضروری است و لازم است بر پیگیری این موضوع تمرکز شود.
شعرباف ادامه داد: در حوزه ساماندهی مشاغل شهری، چندین مسئله اصلی وجود دارد که نیاز است از متخصصان شورای سازمان استفاده شود.
وی بیان کرد: باید با مشورت اتاق اصناف، در مورد لوایح عوارضی تصمیمگیری شود.
برقرسانی به آرامستان «بهشت کریمان» از اعتبارات داخلی شهرداری
شهردار کرمان همچنین در مورد مسایل و مشکلات موجود در آرامستان «بهشت کریمان» گفت: برای برقرسانی به این مجموعه، از اعتبارات داخلی شهرداری، هزینه زیادی اختصاص پیدا کرده و این مجموعه علیرغم اهمیت آن برای شهر کرمان، از اعتبارات استانی محروم است.
شعرباف، از طراحی گلبرگهای جدید آرامستان ««بهشت کریمان» خبر داد و افزود: کار در آرامستان هرچند به آرامی پیش میرود، اما متوقف نشده است.
وی بیان کرد: در آرامستان «بهشت کریمان»، حداقل ۱۰۰ میلیارد تومان باید هزینه کرد و اجرای لاین دوم و تامین امنیت آن در کنار امور جاری را در اولویت قرار داد.
شهردار کرمان، از اعضای سازمان مدیریت آرامستان شهرداری کرمان خواست تا در خصوص پیدا کردن راهحل و جذب اعتبارات جدید برای آرامستان «بهشت کریمان» به جمعبندی برسند.
محمود ایرانمنش، معاون خدماتشهری شهردار کرمان نیز، اعضای شورای سازمانها را متشکل از نخبههای شهر دانست و گفت: شهرداری نمیتواند بهتنهایی برخی کارها را پیش ببرد و لازم است با حضور اعضای سازمانها، جلسات پیگیری و برای حل معضلات شهری کاری انجام شود.
در ادامه، رییس اتاق اصناف کرمان و عضو شورای سازمان مشاغل شهری و فراوردههای کشاورزی شهرداری کرمان، به همکاری متقابل اتاق اصناف با شهرداری کرمان و پلمب مغازههای مزاحم و ایجادکننده سد معبر اشاره کرد.
یوسف جعفری، ضمن اعلام ادامه همکاری با شهرداری درخصوص ساماندهی صنوف، خواستار کاهشیافتن عوارض کسبوپیشه شد.
وی همچنین در مورد لزوم جابهجایی صنوف آلاینده به خارج از شهر گفت: در زمان سفر هیات ریاستجمهوری به کرمان و با رایزنی با وزیر صمت، قول مساعد داده شد تا زمینی برای انتقال صنوف آلاینده به خارج از شهر اختصاص پیدا کند.
در ادامه این جلسه، نماینده نیروی انتظامی و عضو شورای سازمان مشاغل شهری و فرآوردههای کشاورزی شهرداری کرمان نیز، با بیان اینکه ساماندهی مشاغل شهری ارتباط مستقیم با عملکرد نیروی انتظامی دارد، افزود: هرچند با تلاش شهرداری اتفاقات خوبی در بازار بزرگ کرمان رخ داده است، اما بینظمی همچنان حاکم است و این مشکل موجب ناامنی میشود.
مهدی پورامینایی، با بیان اینکه اتباع افغانستانی بخشی از بازار را به اشغال خود درآوردند و نسبت به فروش کالاهای بیکیفیت و چینی اقدام میکنند، خاطرنشان کرد: وجود آثار مخروبه ازجمله کاروانسراها در بازار نیز مشکلساز و به کانون جرم و جنایت تبدیل شده است.
وی همچنین وجود دستفروشان دور میدان «هفتباغ»، اطراف شهربازی و بلوار «۲۲ بهمن» را در ایجاد ترافیک و تصادف مشکلساز دانست و گفت: برای برای رفع نابسامانیهای شهری، پلیس در کنار شهرداری است.
نماینده مرکز بهداشت شهرستان کرمان و عضو شورای سازمان مشاغل شهری و فرآوردههای کشاورزی شهرداری کرمان نیز بیشترین اعلام شکایت را مربوط به صنوف کارگاهی دانست و از کنترل خارجشدن این صنوف را مشکلساز دانست.
مهران میردریکوند همچنین گفت: ایجاد دکههای موادغذایی باید ملزومات خاص و پیوست سلامت داشته باشد.
محمد خیراندیش، مدیرکل جهاد کشاورزی استان کرمان و عضو شورای سازمان مشاغل شهری و فراوردههای کشاورزی شهرداری کرمان هم، ساماندهی مشاغل را کار سختی دانست و گفت: تنظیم بازار، نیازمند همت و همکاری شهرداری و جهاد کشاورزی و همفکری اتاق اصناف است.
در ادامه این جلسه، عباس آمیان، مدیرکل پزشکی قانونی استان کرمان و عضو شورای سازمان مدیریت آرامستانهای شهرداری کرمان، خدمترسانی به مردم توسط پرسنل آرامستان را خوب ارزیابی کرد.
حجتالاسلام مومنی، دیگر عضو شورای این سازمان نیز بر ارایه خدمات بهتر و فرهنگسازی در زمینه احترام به قبور و حفظ شان آرامستان تاکید کرد.
لازم به ذکر است؛ در پایان جلسه، توسط شهردار کرمان، احکام اعضای شورای سازمانهای مشاغل شهری و فراوردههای کشاورزی و مدیریت آرامستانهای شهرداری کرمان اعطا شد.
نظرات