كارگروه هوشمندسازي تعميرات و نگهداري شبكه انتقال و فوق توزيع برگزار شد

به گزارش پايگاه خبري توانير به نقل از روابط عمومي شركت برق منطقه اي كرمان،سومين روز از پنجمين كارگروه هوشمندسازي تعميرات و نگهداري شبكه انتقال و فوق توزيع با حضور مهندس اله داد معاون انتقال و تجارت خارجي توانير، مهندس عليرضاپور مديركل دفتر فني و نظارت بر شبكه انتقال توانير، نمايندگان مديريت شبكه و نمايندگان برق هاي منطقه اي كشور در شركت برق منطقه اي كرمان برگزار شد.

مهندس حميدرضا حبيبي مديرعامل شركت برق منطقه اي كرمان در اين نشست با بيان اين نكته كه نميتوان انتظار داشت در اولين مرحله پياده سازي نرم افزار هيچ اشكالي نداشته باشد افزود: هر نرم افزار مانند يك موجود زنده به فرصت براي بالندگي و بلوغ نيازمند است و از طرف ديگر در پياده سازي و نگهداري آن بايد به گونه اي عمل شود كه پويايي شبكه را همراه داشته باشد زيرا شبكه صنعت برق هر روز با مسائل جديد و تكنولوژي هاي جديد مواجه مي شود.

وي همچنين با اشاره به پروژه هاي دانش بنيان شركت برق منطقه اي كرمان گفت: صنعت برق بدون توجه به پروژه هاي دانش بنيان به سمت بهره وري نخواهد رفت و اطلاعات زيادي كه ايجاد مي شود بدون تحليل آن كمك كننده نيست.

وي همچنين ضمن قدرداني از حمايت هاي مهندس اله داد و همكاران وي در شركت توانير عمده ترين دغدغه همكاران كارگروه ها را مساله زمان دانست و خواستار پشتيباني شركت ها براي به ثمر نشستن اين پروژه صنعت برق شد.

مهندس عليرضاپور مديركل دفتر فني و نظارت بر شبكه انتقال توانير ضمن بيان اين مطلب كه بدون هوشمندسازي مديريت دارايي قابل انجام نيست اظهار داشت: درگذشته اكثر اپراتورها در سطح تحصيلي ديپلم بودند در حالي كه در حال حاضر تعداد زيادي اپراتور با تحصيلات بالا وجود دارد كه از ظرفيت آن ها استفاده نمي شود و مي توان از طريق اين پروژه ها ظرفيت اين افراد را بكار گرفت.

وي گفت: در حال حاضر بيش از 100 نفر در حال كار بر روي اين پروژه هستند و براي ما مهم است كه نرم افزار روز به روز بهبود يابد تا از طريق آن بتوان وحدت رويه ايجاد كرد ودستورالعمل هايي را براي انجام اقدامات تهيه نمود.

مهندس محمد اله داد معاون انتقال و تجارت خارجي توانير نيز ضمن بيان پيشنهاداتي براي بهبود كارآيي اين نرم افزار گفت: از ابزار قيمتي را بايد بتوان به بهترين نحو استفاده كرد و توجه به قيمت يكي از مواردي است كه الزام حفظ و نگهداري صحيح تجهيزات و طراحي اين نرم افزار را نشان مي دهد.

وي افزود: با استفاده از اين نرم افزار از خطاي انساني كاسته مي شود وامكان رديابي محصول و وجود سابقه از تجهيز از مزاياي آن است.

مهندس اله داد در خصوص گذر از پيك بار سال جاري گفت: گذر از پيك امسال سخت بود اما ممكن شد ومديريت مصرفي كه امسال اتفاق افتاد ازاستهلاك و صدمه به تجهيزات برق هاي منطقه اي كاست.

وي افزود: دربعضي از نقاط كشورشبكه انتقال و فوق توزيع از بار و مصرف جا مانده است و شبكه ها بايد به موازات توليد افزايش يابد.

همچنين در اين جلسه 10كارگروه ذيل كارگروه اصلي و نماينده شركت ادصاب(پيمانكار پروژه) مسائل و چالش هاي خود را مطرح نمودند.

لینک اصل خبر در سایت سایت خبری شرکت توانیر

    منبع خبر

    سایت خبری شرکت توانیر

    سایت خبری روابط عمومی شرکت توانیر

      نظرات