امضا تفاهم نامه اجرايي احداث 5000 واحد نيروگاه خورشيدي 5 كيلوواتي در استان فارس

امضا تفاهم نامه اجرايي احداث 5000 واحد نيروگاه خورشيدي 5 كيلوواتي در استان فارس

به گزارش پايگاه خبري توانير به نقل از روابط عمومي شركت توزيع نيروي برق شيراز محمدرضا صلاحي مديرعامل  با اشاره به اهميت ايجاد شغل و كمك به توليد، گفت: ايجاد و توسعه نيروگاههاي خورشيدي مي تواند نياز بخشهاي مختلف به ويژه در بخشهاي كشاورزي و صنعتي به انرژي برق را تامين كرده و به نوعي از توليد داخلي حمايت كند.
سلاحي با اشاره به فراهم بودن بستر سرمايه گذاري در زمينه ايجاد و توسعه نيروگاههاي خورشيدي در محدوده تحت مديريت شركت توزيع نيروي برق شيراز، گفت: احداث 5 هزار نيروگاه خورشيدي 5 كيلوواتي، اقدامي در راستاي كمك به ايجاد اشتغالهاي خرد و فراهم شدن زمينه براي كسب درآمد توسط گروههاي كم درآمد جامعه محسوب مي شود.
اين مقام مسئول با قدرداني از همراهي و حمايتهاي بسيج، خاطرنشان كرد كه استان فارس يكي از مستعدترين مناطق براي ايجاد نيروگاههاي خورشيدي بوده و زمينه نيز براي حضور سرمايه گذاران در اين زمينه فراهم شده است.
سلاحي گفت: تاكنون 310 نيروگاه انرژي خورشيدي با ظرفيت 2500 كيلووات در محدوده تحت مديريت توزيع نيروي برق شيراز ايجاد شده و برنامه ريزي براي 400 نيروگاه انرژي خورشيدي با ظرفيت 2000 كيلووات نيز انجام شده است.
رئيس سازمان بسيج سازندگي كشور در اين مراسم گفت: ايجاد فرصت هاي شغلي يكي از اقدامات در راستاي كمك رساني به دولت بوده است سازمان بسيج سازندگي خود را موظف به حمايت از دولت مي داند و همواره در تمامي دولت ها نيز نگاه سازمان بسيج سازندگي، كمك كننده بود و با استفاده از ظرفيت هاي مردمي پاي كار بوده اند كه يك نمونه بارز آن همين فرصت هاي شغلي اجتماع محور است كه از طريق 29 هزار صندوق هاي قرض الحسنه كاملا مردمي سراسر كشور راه اندازي شده كه جامعه آماري بسيار زيادي را در بر مي گيرد.
سردار سرتيپ پاسدار محمد زهرايي در خصوص آغاز عمليات احداث نيروگاه هاي خورشيدي در سراسر كشور نيز گفت: متقاضيان از طريق پايگاه هاي مقاومت، كميته امداد امام خميني (ره) و دهياري هاي معرفي مي شوند و پس از اهليت سنجي خدمات ارائه مي شود و انتظار مي رود باتوجه به حجم بالاي كار در اين زمينه تمام دستگاه ها و سازمان ها و شركت هاي توليدي همكاري لازم را داشته باشند.
ظرفيت بالاي فارس براي راه اندازي نيروگاه خورشيدي
استاندار فارس نيز در خصوص احداث نيروگاه هاي خورشيدي گفت: انتظار است با توجه به وسعت و جمعيت استان فارس، در اين طرح به سهميه استان افزوده شود تا خانوارهاي بيشتري از اين طرح برخوردار شوند و باعث اميد آفريني و سكونت و ماندگاري در روستاها و رونق اشتغال و درآمد زايي آنها شود. راهكار تحقق الگوي ماندگاري مردم در مناطق روستايي جز با مهيا كردن رفاه و آرامش و تامين شغل و بهبود درآمد زايي آنها محقق نخواهد شد.
دكتر محمد هادي ايمانيه افزود: انتظارات ما نيز بر اين است كه تسهيلات بانكي اختصاص به مسائل توليد مانند اشتغال اجتماع محور شود كه مطمئنا ميتوان در رفع مشكلات اشتغال و درآمد مناطق روستايي و حاشيه شهري موثر باشد.
صرفه جويي 10 ميليون ليتر آب در سال با راه اندازي نيروگاه هاي خورشيدي
فرمانده سپاه فجر استان فارس در خصوص آغاز عمليات احداث 5 هزار نيروگاه خورشيدي در مناطق محروم استان فارس گفت: احداث 550 هزار نيروگاه خورشيدي طي 5 سال در سراسر كشور اجرايي خواهد شد كه در مرحله اول آن سهم استان فارس 5 هزار نيروگاه خورشيدي خواهد بود كه ويژه مناطق روستايي و حاشيه شهرها و مناطق كم برخوردار است.
اين مرحله از احداث نيروگاه هاي خورشيدي بالغ بر 6 هزار ميليارد ريال اعتبار نياز دارد كه از طريق اعتبارات طرح تسهيلات ارزان قيمت و قرض الحسنه 4 درصد 80 ماهه با 2 ماه تنفس تامين خواهد شد كه پيامد هاي اجرايي آن توليد قريب به 44 مگاوات برق در سال و صرفه جويي 9 ميليون و 625 هزار ليتر آب در سال خواهد شد كه معادل 54 هزار خانوار شهري در روز است و در واقع باعث صرفه جويي 12 ميليون مترمكعبي در سال مي شود.

لینک اصل خبر در سایت سایت خبری شرکت توانیر

    منبع خبر

    سایت خبری شرکت توانیر

    سایت خبری روابط عمومی شرکت توانیر

      نظرات