جزییات تفاهم نامه شهردار و رئیس بنیاد سینمایی فارابی/ ایجاد صندوق حمایت از آثار جشنواره فیلم کودک و نوجوان
سخنگوی شورای اسلامی شهر اصفهان جزییات تفاهم نامه شهردار و رئیس بنیاد سینمایی فارابی پیرامون جشنواره بین المللی فیلم کودک و نوجوان را تشریح کرد.
به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر اصفهان، علی صالحی با اشاره به جزییات تفاهم نامه شهردار و رئیس بنیاد سینمایی فارابی پیرامون جشنواره بین المللی فیلم کودک و نوجوان اظهار کرد: هر سال تفاهم نامهای میان بنیاد سینمایی فارابی و شهرداری اصفهان برای برگزاری جشنواره بین المللی فیلم کودک و نوجوان منعقد میشد، این تفاهم نامه روند کار را طی ۴ سال آینده مشخص میکرد که آخرین آن تا سال ۱۴۰۰ بود.
وی افزود: بر اساسآن، تکلیف میزبانی و جزییات تعهد را مشخص کرده بود و تعداد اعضای شورای سیاستگذاری نیز بیش از ۹ نفر بود. در این دوره بنیاد سینمایی فارابی و وزارت ارشاد وقفهای را در ارزیابی جشنواره ایجاد کردند تا کارایی جشنواره را ارزیابی کرده و درباره میزبانی و محتوا تصمیم گیری کنند.
سخنگوی شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: از بهمن سال گذشته که شهردار اصفهان نماینده تام الاختیار خود را معرفی کرده بود، شهرهای مختلفی به عنوان نامزد اعلام آمادگی کردند و در نهایت مذاکرات به این جمع بندی رسید که تفاهم نامه جدیدی امضا شود و براین اساس جشنواره همچنان در اصفهان بماند. براساس این تفاهم نامه امسال جشنوارهای نداریم زیرا هم فیلم ساخته نشده و هم دوره ای برای ارزیابی نیاز بود.
وی ادامه داد: همچنین پیشنهاد داشتند که دبیرخانه جشنواره را شهرداری به صورت سالانه حمایت کند که شهرداری اصفهان با این موضوع مخالفت و اعلام کرد فقط هزینههای دبیرخانه را در اصفهان متقبل میشویم.
سخنگوی شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: در نهایت پیشنهاد مشترکی در رابطه با تشکیل صندوق حمایت از آثار سینمایی مطرح شد. با توجه به اینکه در این عرصه جذابیت کافی برای تولید آثار فاخر وجود نداشته و در این سالها یا با آثار تلویزیونی یا حمایت بنیاد فارابی آثاری تولید شده است، جمع بندی این شد که طرفین صندوق حمایتی با نگاه به صرفه جویی اقتصادی ایجاد کنند. ۱۵ میلیارد تومان شهرداری و همین میزان بنیاد سینمایی فارابی میآورد و طرفین در سود آن مشارکت میکنند.
وی خاطرنشان کرد: شورای سیاست گذاری برای ارزیابی آثار هفته آینده در اصفهان تشکیل جلسه میدهد و براساس شروط و برگشت اقتصادی و بررسی فاکتورهای حرفهای موارد را بررسی خواهد کرد.
صالحی گفت: از این پس از همه جای کشور، اگر ظرفیت تولید آثار وجود داشته باشد حمایت برای تولید صورت میگیرد و صرفا آثار تولیدی پایتخت به جشنواره ارائه نخواهد شد.
وی تصریح کرد: این جریان کمک کننده به اقتصاد هنر است و جریان سیالی برای تولید آثار نیز شکل میدهد. در این صورت برند و محتوای جشنواره با تولیدات موثر ارتقا پیدا میکند.
انتهای پیام/
نظرات