در جشنواره پژوهش و فناوري انجام مي شود؛ اعلام پروژه ...

به گزارش پايگاه خبري توانير به گفته دكتر مسعود تقوايي، اين پروژه ها كه به عنوان الويت هاي تحقيقاتي صنعت برق محسوب مي شود، مورد حمايت قرار خواهد گرفت.

تقوايي با بيان اين كه ماده 12 آيين نامه حمايت از توليد، دانش بنيان و فناور و اشتغال آفرين در صنعت آب و برق، محورهاي اصلي براي اجراي طرح هاي پيشران توسط وزارت نيرو مشخص شده است، خاطرنشان كرد: براساس اين آيين نامه، وزارت مكلف است طرح هاي پيشران در حوزه هاي توسعه بهينه سازي آب، برق و ارتقاي شاخص هاي زيست محيطي در صنايع، كشاورزي و ساختمان، ارتقاي بهره وري در توليد، انتقال و توزيع آب و برق،  افزايش امنيت و تاب آوري صنعت آب و برق، بومي سازي و خودكفايي و توسعه استفاده از هوش مصنوعي در صنعت آب و برق. را اجرا نمايد.
مديركل تحقيقات و توسعه فناوري توانير همچنين ادامه داد: هوشمندسازي سنجش داده هاي صنعت آب و برق و داده كاوي آمار و اطلاعات مبتني بر هوش مصنوعي و توسعه سامانه هاي بومي پايش و مديريت مصرف آب و برق، استحصال آبهاي ژرف، جوي و نامتعارف، بازيافت پساب و توسعه آب شيرين كن هاي مبتني بر انرژي تجديدپذير، كاهش تلفات توليد، انتقال و توزيع در صنعت آب و برق، انرژي هاي تجديدپذير و زنجيره ارزش آن و ذخيره سازي انرژي در مقياس هاي بزرگ و كوچك از ديگر مواردي است كه در اين آيين نامه به آن اشاره شده است.
تقوايي افزود:همچنين اجرا و توسعه تبادلات انرژي با كشورهاي همسايه و توسعه صادرات كالا و خدمات مرتبط با صنعت آب و برق، بومي سازي و تكميل حلقه هاي مفقود زنجيره ارزش انرژي تجديدپذير و فناوري هاي مربوط به تابلو(پنل) خورشيدي با ساز و كار خريد تضميني و هوشمندسازي صنعت آب و برق نيز در اين آيين نامه مورد تاكيد قرار گرفته است.
وي گفت: با استناد به اين آيين نامه، صنعت برق پروژه هاي  پيشران بخش شبكه انتقال، فوق توزيع و توزيع برق را با هدف ارتقاي بهره وري در توليد، توزيع و انتقال برق
وافزايش امنيت، تا بآوري، بومي سازي و خودكفايي در صنعت
برق  را تدوين كرده است.
مديركل تحقيقات و توسعه فناوري توانير خاطرنشان كرد: سوئيچ گيرGIS 230 كيلوولت، بر ج هاي اضطراري
آلومينيومي، ساخت پوششRTV  در شبكه برق كه باعث ايجاد نوعي عايق و جلوگيري از خاموشي در مناطق داراي آلودگي توام با رطوبت مي شود و طراحي و توليد مقره هاي اتكايي هيبريدي (سيليكون- سراميك كه داراي خاصيت همزمان مقره هاي سراميكي و سيليكوني است) از جمله پروژه هاي پيشران برق محسوب مي شود.
تقوايي اضافه كرد:  همچنين برج هاي بتني در شبكه انتقال و فوق توزيع، طراحي و ساخت پهپاد عمود پرواز به همراه پردازش اطلاعات در مركز كنترل زميني،  تهيه اطلس آلودگي ريزگردها در مناطق با اقليم خاص ايران، كنتور گرد فهام 2 با قابليت قطع و وصل بار، توليد تجهيزات ويژه كار در خط گرم(شبكه برقدار ) و
توليد تجهيزات مديريت اصولي و محيط زيستي گاز SF6 از ديگر پروژه هاي پيشران بخش شبكه انتقال، فوق توزيع و توزيع برق برق كشور به شمار مي رود.
مديركل تحقيقات و توسعه فناوري توانير ياداور شد: اين پروژه ها در جشنواره پژوهش و فناوري اعلام رسمي خواهد شد و از آن پس شركت هاي دانش بنيان و فعالان صنعت برق مي توانند براي اجراي طرح هاي مذكور به دفتر تحقيقات توانير مراجعه نمايند.


لینک اصل خبر در سایت شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر

    منبع خبر

    شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر

    شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر

    شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر یک شرکت در شهر تهران می باشد

      نظرات