شهرجو از دل دانشجویان، مدیران شهری انتخاب میکند
عضو شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه «شهرجو» ترکیبی از مدیریت شهری و دانشجویان است، گفت: هدف از این طرح شکلدهی مجموعه رویدادها جهت شبیهسازی فرایندها، ساختارها و خدمات مدیریت شهری برای دانشجویان است که در صورت تحقق تا ۱۰ سال آینده میتوان مدیران شهری را از بین همین دانشجویان انتخاب کرد.
به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر اصفهان، مصطفی نباتینژاد با اشاره به چالش اعتماد عمومی در بحث توزیع عدالت مکانی اظهار کرد: از این چالش با عنوان عدالت توزیعی در مسائل مختلف نیز نام برده میشود، البته مدیریت شهری به آن بخشی که در محدوده شهر وجود دارد، واقف است و طی این سالها پروژههای عمرانی و پیشران توسعهای پیش آمده را با عدد و رقم توضیح داده است.
وی با اشاره به تصمیمگیری شورای اسلامی شهر اصفهان در خصوص راهاندازی خط دو متروی این کلانشهر، تصریح کرد: اولویت این دوره مدیریت شهری که در کمیسیون حملونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر تصویب شد، مسیر دارک به سمت میدان قدس است.
رئیس مرکز پژوهشهای شورای اسلامی شهر اصفهان افزود: هر ۱۰ سال یکبار باید بازنگری طرحهای جامع و تفصیلی در سطح شهرها انجام شود، لذا با توجه به اینکه آخرین نسخه از این طرح مربوط به سال ۹۴ است و ما شاهد تغییرات در شهرها و انتظارات و نیازها هستیم؛ بازنگری طرح جامع که مبنای توسعه شهر است باید مبتنی بر عدالت و با رویکرد مشارکتی انجام شود، اما حدود دو سال است که این اقدام به کندی پیش میرود.
وی تصریح کرد: «شهرجو» ترکیبی از مدیریت شهری و دانشجویان است و هدف از این طرح شکلدهی مجموعه رویدادها جهت شبیهسازی فرایندها، ساختارها و پروژهها و خدمات مدیریت شهری برای دانشجویان است.
رئیس مرکز پژوهشهای شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به اینکه دانشجویان در طرح شهرجو به مثابه مدیران و تصمیمگیران مدیریت شهری هستند، گفت: در انتهای این رویداد، توانمندی دانشجویان ارتقا مییابد و نسبت به این مجموعه نیز امید و اعتماد پیدا خواهند کرد و شاید در آینده و پس از فارغالتحصیل شدن، داستان اشتغال خود در مدیریت شهری را تعریف کنند.
وی خاطرنشان کرد: اگر رویداد «شهرجو» با همکاری شهرداری اصفهان و دانشگاهها و نقشآفرینی دانشجویان شکل گیرد طی ۱۰ تا ۱۵ سال آینده شهردار، مدیران شهری و اعضای شورای اسلامی شهر اصفهان میتوانند از دل همین دانشجویان باشند.
نباتینژاد ادامه داد: برای دانشجویانی که در این طرح شرکت میکنند، میتوانیم هر ترم یک رویداد شبیهسازی مدیریت شهری داشته باشیم، آزمونی برگزار کنیم و مصاحبهای در این خصوص انجام دهیم تا شرکتکنندگان وارد مسیر شوند و بتوانند جلسات بیواسطهای با مدیران شهری داشته باشند و با ساختارها، فرایندها، خدمات و محصولات مدیریت شهری از جمله حدود ۱۶ سازمان، ۱۵ منطقه، شورای اسلامی شهر و هفت کمیسیون و مراکز پژوهش آشنا شوند و سپس به پروژههای شهری خرد و کلان، از پروژههای محلهمحور تا پروژههای شاخص ورود کنند و با آنها همداستان شوند.
انتهای پیام/
نظرات