به گزارش شهریار ، یعقوب وحیدکیا با بیان این مطلب اظهار کرد: در این تقویم، ۱۲ برنامه اصلی و ۵۲برنامه هفتگی گنجانده شده است که شامل برنامه ویژه برای کودکان، حمل و نقل مرتبط با سالمندان و همچنین یک ماه مختص پلیس راهور است.
وحیدکیا با بیان اینکه موضوع ترافیک بیش از آنکه موضوع فنی و مهندسی باشد موضوعی اجتماعی و فرهنگی است، تصریح کرد: حل مسائل و معضلات ترافیکی تدابیر و تمهیدات خاص خود را میطلبد، رفتارهای ترافیکی مانند سایر رفتارهای اجتماعی محصول سه متغیر انسان، ساختار و محیط است که انسان در آن قرار دارد و در تحلیل رفتارهای ترافیکی باید هر سه متغیر مورد بررسی قرار گیرند.
وی افزود: ابزارهای تحلیلی و روشهای اصلاح فرهنگ ترافیک شهروندان همگی بر این اصل استوار است و اصلاح و بهبود فرهنگ باید به صورت مستمر و دائم در جامعه اجرا شود.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تبریز ادامه داد: اصلاح ساختار فرهنگی بهترین، ارزشمندترین، سالمترین و کم هزینه ترین اقدام برای جامعه است؛ لذا جهت رسیدن به این هدف نیاز به یک برنامهریزی دقیق و گسترده با عملکرد شهری هستیم که در این میان استفاده از تقویم بر مبنای آموزش ۵۲ هفتگی سالانه میتواند بهترین فرصت برای انجام چنین امری باشد.
وحیدکیا خاطرنشان کرد: این تقویم آموزشی بر مبنای بهرهگیری از مناسبتها و نامگذاریهای ملی و جهانی موجود در تقویم، تنظیم و بر اساس رویدادهای ترافیکی فصلی نیز مورد بازنگری قرار گرفته است.
نظرات