رسوب زدايي حوض ها آبريز نيروگاه تلمبه ذخيره سياه بيشه

به گزارش پايگاه خبري توانير به نقل از روابط عمومي شركت برق منطقه اي تهران ؛ رسوب زايي حوضه هاي آبريز و حمل اين رسوبات توسط جريان آب رودخانه ها به سمت مخازن پروژه هاي سد سازي به خصوص سدهاي مورد استفاده در توليد انرژي برقابي به عنوان يكي از عوامل مخرب در بهره برداري از سدها شناخته شده و مولفه هايي مانند نوع پوشش گياهي منطقه، نوع خاك و ميزان بارش ها بر حجم اين رسوبات افزوده است ، بنابراين جهت كنترل ورود رسوبات به مخزن سدها راهكارهايي انديشيده شد كه از جمله اين تدابير، احداث بندهاي رسوبگير بر روي هر يك از شاخه هاي اصلي ورودي به مخازن سدها جهت تله اندازي رسوبات است.

بنابراين گزارش سدهاي نيروگاه سياه بيشه داراي سه رسوبگير با نام هاي رسوب گير كندوان بر روي رودخانه كندوان ، رسوبگير چالوس بر روي رودخانه چالوس و رسوبگير گرم رودبار بر روي رودخانه گرم رودبار است. كه هر يك از آنها به صورت دوره اي و در زمان مناسب تخليه مي شوند .

لازم به ذكر است عمليات رسوب برداري در رسوب گير گرم رودبار نيروگاه تلمبه اي ذخيره اي سياه بيشه از اسفند 1401 آغازشده و قبل از شروع پيك بار به اتمام خواهد رسيد. پيش بيني مي شود حجم قابل برداشت اين رسوبات تا پايان عمليات به مقدار سي هزار متر مكعب باشد.

لینک اصل خبر در سایت شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر

    منبع خبر

    شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر

    شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر

    شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر یک شرکت در شهر تهران می باشد

      نظرات