به گزارش شهریار ، محمدحسین حسن زاده در همایش ارتقاء سلامت اجتماعی و پیشگیری از جرائم، پویاترین نمونه سلامت اجتماعی را انجمن های علمی در محیطهای دانشگاهی و سازمانهای مردم نهاد دانست.
وی بیان کرد: شهروندان بخش بزرگی از جامعه به شمار میروند که سلولهای تشکیل دهنده جامعه محسوب میشوند و طبعا یک جامعه پویا و سالم، شهروندانی را پرورش خواهد داد که برای آینده آن جامعه نقش آفرین و مثمر ثمر بوده و در آسایش کلی اجتماعی یک جامعه که باعث ایجاد شادی، رضایت، ایمنی و تعامل درست و تعیین هویت اجتماعی شهروندان میشود کارساز خواهد بود.
حسن زاده افزود: مسائل بهداشتی از سویی زیر مجموعه کوچکی از موضوع سلامت اجتماعی است که نقش مهمی در بهبود سلامت جسمانی افراد جامعه دارد و در صورت افزایش و تحکیم سلامت جسمانی شاهد کاهش تنش و نگرانی افراد خواهیم بود.
مدیرکل سلامت شهرداری به عوامل موثر ارتقاء سلامت اجتماعی پرداخت و تشریح کرد: اقتصاد، آموزش، دین و فرهنگ با محیط زندگی اجتماعی و ساختار آن در ارتقا کیفیت زندگی شهروندان هر جامعه ارتباط دارد و بهترین شیوه برای بررسی سلامت اجتماعی و تاثیر موثر آن تجمیع نظرات و رویکردهای مختلف جامعه شناسان است که به دلیل شیوههای مختلف این نظریهها در بهره برداری های نهایی بسیار مهم خواهد بود.
وی در همین رابطه ابراز کرد: مهمترین عوامل برای سلامت اجتماعی در ایران دو موضوع فقر و بیکاری است که در صورت عدم ایجاد معیشت حداقلی و از طرفی با افزایش رو به رشد بیکاری شاهد به خطر افتادن سلامت اجتماعی و بهداشت خواهیم بود.
حسن زاده با تاکید بر لزوم توانمندسازی شهروندان در خصوص زیرساختهای اجتماعی افزود: ارتقاء سلامت اجتماعی به معنی بهبود شرایط اقتصادی و فرهنگی و اجتماعی در جامعه و ایجاد فرصت های یکسان برای دسترسی به منابع است که از طریق آن شکافهای موجود اجتماعی از بین خواهد رفت.
نظرات