درصد برق آذربايجان شرقي در حوزه توليد مصرف مي شود

به گزارش پايگاه خبري توانير به نقل از روابط عمومي توزيع برق آذربايجان شرقي، اكبر فرج نيا در نشست خبري با خبرنگاران استان آذربايجان شرقي، با بيان اينكه اين استان از جمله استانهايي است كه عمده مصرف برق آن در بخش مولدسازي است، افزود: تلاش مي شود با تامين زيرساختهاي مورد نياز در حوزه برق، سهم حوزه توليد از صنعت برق استان به 70 درصد برسد.
وي با اشاره به وضعيت صنعت برق استان در زمينه تامين زيرساختهاي مورد نياز برق، اظهار داشت: اكنون 12 هزار مگاوات ناترازي در حوزه برق كشور وجود دارد كه بخش قابل توجهي از آن در حوزه غيرمولد بوده كه 30 تا 40 درصد آن مربوط به وسايل سرمايشي است.
مديرعامل شركت توزيع نيروي برق آذربايجان شرقي با اشاره به اجراي طرح جهادي كاهش تلفات و هدررفت انرژي برق در استان، گفت: ميزان هدررفت انرژي برق استان در سال 1393 حدود 13.96 درصد بود كه اين ميزان در سال 1400 به 9.6 درصد و در سال 1401 به 9.16 درصد رسيده است.
فرج نيا ادامه داد: براي كاهش ميزان هدررفت انرژي برق در استان، طي دو سال گذشته حدود هزار ميليارد تومان از اعتبارات اين شركت براي اصلاح شبكه توزيع برق هزينه شده است.
وي خط قرمز اين شركت را عدم اعمال هرگونه خاموشي به مشتركان خانگي اعلام كرد و يادآور شد: در اين زمينه در پيك بار و اوج مصرف در حوزه صنعت، هفته اي نصف روز و از ساعت 11 صبح تا 11 شب برق واحد صنعتي قطع مي شود و جايگزين آن در روز تعطيل جبران مي شود.
مديرعامل شركت توزيع نيروي برق آذربايجان شرقي با اشاره به رشد 6.5 درصدي مصرف انرژي در حوزه صنعت استان، گفت: در حوزه كشاورزي نيز به منظور تشويق بهره برداران از چاه هاي كشاورزي، براي پنج ساعت خاموشي برق چاه هاي كشاورزي، معادل 19 ساعت مصرف آنها رايگان محاسبه مي شود.
فرج نيا، با بيان اينكه بر اساس مطالعات انجام شده از سوي مراكز علمي، الگوي مصرف در اين استان 300 كيلووات ساعت در ماه است، افزود: 6 درصد از مشتركان برق استان معادل 27 هزار مشترك، بيش از الگوي مصرف در ماه برق مصرف مي كنند.
مديرعامل شركت توزيع نيروي برق آذربايجان شرقي با اشاره به پياده سازي تامين 250 مگاوات نيروگاه خورشيدي از سوي مس سونگون افزود: با ايجاد اين زيرساختها تا 2 سال آينده، مشكل و عقب ماندگي اين استان در زيرساختهاي تامين برق رفع مي شود.
مديرعامل شركت توزيع نيروي برق آذربايجان شرقي با بيان اينكه اين استان داراي رتبه دوم كشور بعد از تهران در كشف دستگاههاي استخراج رمز ارز است، گفت: از سال 98 تاكنون 16 هزار دستگاه ماينر و رمز ارز در اين استان كشف شده است.
فرج نيا ادامه داد: بر اساس دستورالعمل، صاحبان اين دستگاهها به دادگستري معرفي و براي آنها جريمه صادر شده و تعدادي از آنها نيز در مرحله رسيدگي قضايي است.
وي يادآور شد: با توجه به همكاري مراجع نظارتي و دستگاههاي نظامي امنيتي و برخوردهايي كه در اين زمينه در آذربايجان شرقي انجام شده، استقبال براي استفاده غيرمجاز از اين دستگاه ها در استان كمتر شده است.
مديرعامل توزيع نيروي برق آذربايجان شرقي با اشاره به اقدامات اين شركت براي برق رساني به روستاهاي استان، گفت: اكنون هيچ روستاي بالاي 10 خانواري در استان وجود ندارد كه بدون برق باشد.
فرج نيا، افزود: در 20 ماه گذشته، براي حدود 25 روستاي بدون برق برق رساني شده و به دنبال اين اقدام، مهاجرت معكوس روستاييان به اين روستاها آغاز شده است.
مديرعامل شركت توزيع نيروي برق آذربايجان شرقي با اشاره به اجراي طرح پاداش صرفه جويي برق براي مشتركان خانگي گفت: در اجراي اين طرح در سال گذشته 25 ميليارد تومان پاداش از سوي اين شركت براي مشتركان پرداخت شده است.

لینک اصل خبر در سایت شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر

    منبع خبر

    شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر

    شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر

    شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر یک شرکت در شهر تهران می باشد

      نظرات