به گزارش شهریار ، مهدی یوسفی در نشست بررسی ظرفیتهای بینالمللی اتاق بازرگانی استان اظهار کرد: مشارکت اتاق بازرگانی، صنعت و معدن استان در همایش فرصتهای سرمایهگذاری تبریز ۲۰۲۳ میتواند به معرفی محورهای سرمایهگذاری که اقبال عمومی به آن بیشتر است، منجر شود.
وی افزود: خواستار ارائه بستههای سرمایهگذاری از سوی شرکتهای سرمایهگذاری هستیم. پروژههای زیادی داریم که میتواند در کنار زیباسازی پیوست گردشگری نیز داشته باشد.
یوسفی یادآور شد: هدف گذاری شهرداری حوزه مدیریت شهری بود، ولی نمیخواهیم صرفا بحث شهری باشد.
معاون هماهنگی و امور مناطق شهردار تبریز یادآور شد: باید حس اعتماد در سرمایهگذار ایجاد شود؛ امری که بخش دولتی نمیتواند این کار را انجام دهد و تنها اتاق بازرگانی قادر به این کار است چرا که اتاق بازرگانی اشرافیت کامل به حوزه سرمایهگذاری دارد.
مدیرعامل سازمان سرمایهگذاری و مشارکتهای مردمی شهرداری تبریز نیز در این نشست اظهار کرد: شهرداری تبریز بیشتر به دنبال کیفیت سرمایه گذاری است و در این زمینه کارگروه هایی با اتاق بازرگانی تشکیل داده و مشوقهایی نیز ارائه کردهایم.
به گفته وی، زمینه خوبی برای تعامل و همکاری بین شهرداری و اتاق بازرگانی، صنعت و معدن در حوزه سرمایهگذاری وجود دارد.
رضا خلیلی خاطرنشان کرد: فضاهای خوبی برای سرمایهگذاری در تبریز وجود دارد و بسیاری از نهادهای دولتی اراضی خوبی در دست دارند که میتواند محل سرمایهگذاری باشد.
سهند شهبازی، مدیر روابط بینالملل اتاق بازرگانی، صنعت و معدن آذربایجانشرقی نیز در این جلسه گفت: در حوزه مدیریت شهری اتاق بازرگانی ورود نکرده است و باید ابتدا طرحهای مشخصی درباره بستههای سرمایهگذاری داشته باشیم. همچنین باید تمام اطلاعات زیرساختی و زمان اتمام و سرمایه مورد نیاز و سوددهی تضمینی آن تعیین شود.
وی افزود: قانون رفع تعهدات ارزی مانع بزرگی برای سرمایه گذاران خارجی در ایران است که رغبت آنها به سرمایهگذاری را کاهش میدهد.
شهبازی خاطرنشان کرد: استفاده از ظرفیت نمایندگی وزارت خارجه در استان نیز میتواند در دعوت از سرمایهگذاران خارجی موثر باشد.
نظرات