به گزارش شهریار
، امیر نصیربیگی در آستانه برگزاری آئین اختتام این رویداد با اشاره به ضرورت توجه به مواریث ناملموس و فرهنگی این دیار در حوزه عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) خاطرنشان کرد: بسیاری از مواریث فرهنگی ما در حوزه ادبیات نمایشی قرار گرفته که به دلیل گذر زمان مشمول سنت فراموشی شده است.
وی اضافه کرد: ارزش این مواریث بیشتر از آن جهت بود که توانسته بود زمینه ساز حضور همگانی مردم و نیز انتقال یک فرهنگ خاص عزاداری شده و سینه به سینه به نسل ها منتقل شود.
نصیربیگی ادامه داد: برگزاری پرتوفیق سوگواره نمایش های آئینی طی سال گذشته، زمینه ساز حضور هنرمندان و صاحبان ایده ها و خلاقیت های فرهنگی شود و با زنده شدن بخشی از این سنت ها کمک کند.
نصیربیگی تصریح کرد: نتیجه گیری مطلوبی که از این رویداد طی سال گذشته داشتیم، ما را بر آن داشت تا امکان برگزاری آن در سالجاری را نیز فراهم کنیم و برای برگزاری آن اقدام کنیم.
وی افزود: این رویداد طی سالجاری نیز برگزار شد و امید آن می رود که هنرمندان و نیز صاحبان این سنت های عزاداری، اعم از تعزیه خوان ها، شبیه گردان ها، نقال ها و پرده خوان ها، بر این راه استمرار ورزند و در این راستا حرکت کنند.
نظرات