سهم ۱۸درصدی آهن در مصالح ساختمانی

سهم ۱۸درصدی آهن در مصالح ساختمانی

http://www.bananews.ir/رییس اتحادیه آهن و فولاد گفت: قیمت هر کیلوگرم تیرآهن در حال حاضر ۱۴۰۰ تومان است، که دو هفته‌ پیش حدود ۱۲۰۰ تا ۱۲۵۰ بود.

به گزارش بنانیوز (BanaNews.ir) محمد آزاد در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه آهن و فولاد جزو اقلام صادراتی ایرانی محسوب می‌شوند، افزود: تاثیر افزایش قیمت دلار روی قیمت آهن ظرف دو هفته‌ی گذشته محسوس بوده و تقریبا هر کیلو آهن ۲۰۰ تومان افزایش قیمت یافته است. در حال حاضر هر کیلوگرم میلگرد ۱۷۰۰ تومان شده است که تا حدود دو هفته‌ی گذشته ۱۵۰۰ تومان بود که این افزایش قیمت به دلیل نوسانات نرخ ارز است.

به گفته او در مورد سیمان، تولید داخلی‌مان مازاد بر مصرف است، بنابراین بخشی از آن را صادر می‌کنیم، ولی در زمینه تولید داخلی آهن کمبود داریم.

وی مصرف سالانه آهن در ایران را ۲۲ میلیون تن دانست که ۱۴ میلیون تن آن در داخل تولید می‌شود و برای هشت میلیون تن کسری که در این زمینه داریم، سعی می‌کنیم مواد اولیه آهن را وارد تا آن را در داخل تولید کنیم.

رییس اتحادیه آهن و فولاد با بیان این‌که قیمت آهن که شامل میلگرد و تیرآهن است، از ابتدای امسال تا به حال تقریبا حدود ۲۰ درصد افزایش قیمت داشته، گفت: نمی‌توان گفت این ۲۰ درصد افزایش، قیمت ساختمان را به همین مقدار بالا برده است، چون آهن ۱۸ درصد مصالح ساختمانی را به خود اختصاص می‌دهد و در ساختمان سه تا چهار درصد افزایش قیمت ایجاد می‌کند.

وی با بیان این‌که مواد اولیه‌ مثل شمش از کشور‌های آسیای میانه، ترکیه و یا چین وارد می‌شود، گفت: در حال حاضر کارخانه‌های ما ظرفیت خالی دارند که باید با ظرفیت کامل فعالیت کنند، بنابراین اگر بتوانیم از نظر تولید شمش در داخل خودکفا شویم و کوره‌های ذوب را افزایش دهیم، در این زمینه بسیار پیشرفت خواهیم کرد.

آزاد گفت: نزدیک ۱۰ درصد آهن‌آلات را به کشور‌های همجوار صادر می‌کنیم.

رییس اتحادیه آهن و فولاد با اشاره به میلگرد تولید داخل و با بیان این‌که در حال حاضر میلگرد ایران جزو مرغوب‌ترین میلگرد‌ها محسوب می‌شود، گفت: ما روی استاندارد داخلی و ملی بسیار حساس هستیم و کالاهای داخلی ما با بهترین آلیاژ تهیه و تولید می‌شوند.

وی گفت: در حال حاضر ساخت‌وساز در کشور‌مان به سمت استفاده از بتن رفته و با توجه به این موضوع تقاضای میلگرد نسبت به تیرآهن افزایش یافته که این به دلیل قانون عرضه و تقاضا است.

    نظرات