به گزارش شهریار ، روح الله رشیدی در جریان برگزاری جلسه هیئت امنای مرکز پژوهش های شورای اسلامی شهر تبریز، بودجه مصوب سال جاری این مرکز را ۴ میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: طی ۶ ماه نخست سال یک میلیارد و نهصد و یک میلیون تومان محقق شد.
رشیدی اظهار کرد: در سال جاری ۵۷ پیشنهاد پژوهشی داشتیم که ۱۷ پیشنهاد منجر به عقد قرارداد شده است.
وی ادامه داد: ۱۵ طرح در مرحله نظارت، ۱۲ طرح در مرحله اجرا و ۶ پیشنهاد نیز در شرف اجرا است و نیاز به استعلام دارد.
رشیدی تصریح کرد: ۱۰ نشست تخصصی عمومی در سال جاری برگزار شده که مجموع نشست های تخصصی مرکز به یک هزار و ۴۲۷ نفر ساعت در ۱۸ عنوان می رسد.
وی همچنین با اشاره به اینکه گزارش های کارشناسی مرکز در قالب های مختلف طبقه بندی شده است، عنوان کرد: این گزارش ها شامل دیدگاه، اظهار نظر، یادداشت، انعکاس، پرسمان، خلاصه گزارش و... می شود.
رییس مرکز پژوهش های شورای اسلامی شهر تبریز ادامه داد: با توجه به اخذ مجوز انتشارات، در سال جاری دو عنوان کتاب در مرکز چاپ شده و دو مورد در شرف چاپ یک مورد در حال اخذ مجوز و ۴ مورد نیز آماده برای اخذ مجوز است.
روح الله رشیدی با تاکید بر اینکه در حوزه های پژوهشی، اقتصاد، حقوق شهری و محیط زیست ضعف داریم و طرح خوبی ارائه نمیشود، یادآور شد: فرصت های مطالعاتی دانشگاه ها به این مرکز معرفی می شوند و بدون پرداخت هزینه، نیازهای شهری را برای تحقیق و پژوهش اساتید و دانشجویان معرفی می کنیم.
وی گفت: در حوزه سرمایهگذاری به مناسبت همایش بین المللی فرصت های سرمایه گذاری تبریز ۲۰۲۳، کتابی را در دست ترجمه داریم که منتشر خواهد شد و حداقل دو کتاب در بخشهای جانبی این همایش می تواند رونمایی و مورد بحث قرار گیرد.
رشیدی در این جلسه با اشاره اینکه ۸۱۳ میلیون تومان هزینه مصارف شش ماهه سال جاری است، افزود: ۶۱۴ میلیون تومان برای طرح های پژوهشی، حق الجلسات کمیته تخصصی، داوری و انتشار و غیره هزینه شده و قرار است ۹۶۷ میلیون تومان نیز برای ۱۷ قرارداد در سال جاری هزینه شود.
وی "سنجران" را دومین طرح این مرکز عنوان کرد گفت: طرح سنجران توسط مرکز پژوهش های شورای اسلامی شهر تبریز تبدیل به کتاب خواهد شد.
رشیدی اضافه کرد: در راستای درآمدزایی ۹۰ نسخه از کتب منتشر شده به فروش رفته و تعداد کل قراردادها از ابتدای تاسیس ۵۰ مورد است که ۲ میلیارد و ۶۰۰ میلیون برای این قرارداد ها هزینه شده است.
وی در پایان خاطر نشان کرد: از زمان تاسیس مرکز پژوهش های شورای اسلامی شهر تبریز ۱۶۰ مورد پیشنهاد ارائه شده و ۶۷ مورد آن به عقد قرارداد منجر شده است.
نظرات