رئيس سازمان پدافند غيرعامل كشور خبر داد: به كارگيري ...

به گزارش پايگاه خبري توانير ، سردار غلامرضا جلالي در دوازدهمين رزمايش سراسري آماده بكاري مولدهاي اضطراري برق مراكز حساس و حياتي كه در مركز پايش صنعت برق كشور برگزار شد، با بيان اينكه امسال در 20 سالگي تشكيل سازمان پدافند غيرعامل كشور، شاهد تصويب و ابلاغ قانون تشكيل سازمان پدافند غيرعامل كشور هستيم، اظهار داشت: با تصويب اين قانون، مصوبات كارگروه دائمي پدافند غيرعامل از ضمانت اجراي خوبي برخوردار شده است.
وي افزود: سال گذشته با همكاري شركت توليد، انتقال و توزيع نيروي برق ايران(توانير)، دستورالعمل بكارگيري و استفاده از مولدهاي برق اضطراري در زيرساخت ها تدوين و ابلاغ شد كه تفاوت آن با گذشته اين بود كه زيرساخت هاي حياتي، حساس، مهم و قابل حفاظت، زير پوشش اجراي اين دستورالعمل برده شد.
رييس سازمان پدافند غيرعامل كشور با بيان اينكه با توجه به اينكه اين دستورالعمل مجدد در كارگروه دائمي، مطرح و مصوب و ابلاغ شده است، مي توان از اين ظرفيت براي برخورد با مستنكفين در مورد اجراي اين دستورالعمل بهره برد، گفت: اين دستورالعمل از ظرفيت تبديل شدن به يك شبكه 10 هزارمگاواتي برق به صورت اضطراي براي كشور، برخوردار است.
اهميت استمرار خدمات رساني در زيرساخت ها
وي با بيان اهميت حفظ تداوم كاركرد در زيرساخت هاي خدمات رسان مانند برق خاطرنشان كرد: تلاش دولت سيزدهم براي جلوگيري از خاموشي در تابستان و رضايت مردم از اين موضوع، شاهدي بر اهميت استمرار خدمات رساني در زيرساختها است.
رئيس سازمان پدافند غيرعامل كشور مديريت بحران و مديريت مناسب توزيع در شرايط پيك را يك اقدام ارزشمند و براساس الزامات پدافند غيرعاملي دانست و افزود: با اين وجود چاره انديشي براي ناترازي صنعت برق و بكارگيري راهكارهاي جبراني از جمله موضوع هايي است كه بايد به طور جدي به آن توجه كرد.
تدوين شيوه نامه تسهيل استفاده از برق هسته اي
سردار جلالي با بيان اينكه يكي از راهكارهاي جبراني ناترازي در صنعت برق استفاده از برق هسته اي است، پيشنهاد داد تا مقدمه يك تفاهم نامه سه جانبه بين سازمان پدافند غيرعامل كشور، وزارت نيرو و سازمان انرژي هسته اي به منظور تدوين شيوه نامه تسهيل استفاده از برق هسته اي، فراهم شود.
وي همچنين استفاده از منابع زغال سنگ را با رعايت الزام هاي زيست محيطي يكي از راهكارهاي تامين انرژي براي توليد برق عنوان كرد.
به گفته سردار جلالي، يك راهبرد جدي در حوزه حل ناترازي برق، ضمن كاهش و مديريت مصرف و مديريت بحران در شرايط اضطرار، افزايش و تنوع بخشي به منابع توليد برق است.
رييس سازمان پدافند غيرعامل كشور، زيرساخت هاي برق را يكي از اهداف تهديدات سايبري دشمن برشمرد و گفت: طبيعتا مصون سازي اين زيرساخت ها در برابر تهديدات سايبري، يك موضوع بسيار مهم است كه تاكنون دستاوردهاي ارزشمندي كسب شده است.
وي مصونيت سايبري و آمادگي براي مقابله در برابر تهديدات را از جمله عناصري دانست كه بايد همواره نسبت به تقويت آن اهتمام جدي صورت گيرد كه در اين زمينه تربيت و تامين نيروي متخصص و تجهيزات مدرن بسيار مهم است.
به گفته سردار جلالي، نخستين تجربه موفق كشور در رويكرد عمليات پيشگيرانه در خنثي سازي حملات دشمن در تهديدات سايبري در حوزه برق بوده كه اين الگو مي تواند به ساير زيرساخت هاي خدمات رسانه نيز تعميم يابد.
رئيس سازمان پدافند غيرعامل كشور همچنين از تلاش اين سازمان براي استفاده از هوش مصنوعي براي پيشگيري از تحقق حملات سايبري با استفاده از ظرفيت شركت هاي دانش بنيان و توليد كننده محصولات سايبري داخلي خبر داد.

لینک اصل خبر در سایت شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر

    منبع خبر

    شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر

    شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر

    شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر یک شرکت در شهر تهران می باشد

      نظرات