پايش مولد برق بيش از 17 هزار مركز كشور در رزمايش آماده ...
به گزارش
پايگاه خبري توانير
، در اين رزمايش كه با حضور سردار جلالي رييس سازمان پدافند غيرعامل كشور، مديرعامل و جمعي از مديران ارشد شركت توانير و ارتباط تصويري با سراسر كشور در مركز پايش صنعت برق برگزار شد، مهندس كردي اظهار داشت: طي اين رزمايش مولدهاي برق بيش از 17 هزار مركز كشور مورد ارزيابي و رصد قرار گرفت و 17 هزار و 248 مركز بازديد و وضعيت مولدهاي اضطراري آنها ارزيابي شد.
وي افزود: در اين بازديدها 9 هزار و 35 مولد برق مورد رصد و پايش قرار گرفت كه نسبت به سال گذشته افزايش 400 درصدي دارد.
به گفته مديرعامل توانير، آماده به كاري مولدهاي اضطراري مراكز حساس و حياتي در اين بازديدها 52.2 درصد بوده است.
وي ادامه داد: مولدهاي اضطراري در دو سال گذشته كمك خيلي خوبي به صنعت برق كردند و سبب شدند خاموشي در شبكه رخ ندهد.
مهندس كردي، پيوند صنعت برق با پدافند غيرعامل را به حدي عميق دانست كه شناخت مرزهاي تفاوت آنها مشخص نيست، خاطرنشان كرد: تطابق ما با اصول و اهداف پدافند غيرعامل كاملا مشهود است، چگونگي تعامل و همكاري بين ما و سازمان پدافند غير عامل نشان از آن دارد كه چقدر در تحقق اهداف اين سازمان موفق بوديم.
وي افزود: تلاش شد با امكانات موجود به شكلي حركت كنيم كه حداكثر بهره وري را داشته باشيم. نوع و چگونگي رابطه ما در دوره هاي گذشته خوب بوده و از تجربيات و راهنمايي سازمان به خوبي استفاده كرده ايم.
مديرعامل شركت توانير خاطرنشان ساخت: امسال در اوج مصرف برق با اقدامات مديترتي به نحوي عمل كرديم كه به توليد صنعتي، رفاه اجتماعي و بخش خانگي آسيبي وارد نشد.
مهندس كردي ادامه داد: توانستيم ناترازي برق را جبران كنيم و در اين زمينه 900 مگاوات در بخش اداري از مولدها استفاده كرديم.
وي اضافه كرد: اگر همكاري مشتركان نبود امسال كسري برق معضل ايجاد مي كرد.
وي در ادامه اظهار داشت: امسال با توجه به استقرار گنبد حرارتي در خاورميانه و با وجود اينكه پيش بيني مي شد شرايط سختي را به لحاظ تامين برق داشته باشيم، اما توانستيم به خوبي پيك مصرف را پشت سر بگذاريم.
مهندس كردي گفت: افزايش دما موجب شد تا ما بدبينانه ترين حالت ممكن را پيش بيني كنيم، هر يك درجه افزايش دما افزايش مصرف هزار و 800 مگاواتي را در پي داشت و پيش بيني مي شد كه بدترين سناريوها اتفاق بيفتد.
وي افزود: مصرف در روزهاي متعددي از 73 هزار مگاوات بالاتر رفت و در يك روز پيك مصرف 73 هزار و 463 مگاوات را داشتيم كه اين رقم افزايش مصرف 26 درصدي را نسبت به روز قبل از آن نشان مي داد.
وي با بيان اينكه متوسط رشد مصرف در پيك امسال 6 درصد بوده است، خاطرنشان كرد: ما امسال در 35 روز پيك مصرف سال گذشته را شكستيم كه دليل آن افزايش دما بود، اين در حالي است كه ركورد مصرف در سال 1401 فقط 17روز بود.
وي به رواج سيستم هاي ذخيره ساز برق در جهان اشاره كرد و گفت: اكنون 89 درصد ذخيره سازي برق در جهان توسط باتريهاي ليتيومي انجام مي شود.
مديرعامل توانير در عين حال بر ضرورت حركت به سمت استفاده از ذخيره سازها تاكيد كرد و از آمادگي همراهي توانير با سازمان پدافند غيرعامل در اين زمينه خبر داد.
مهندس كردي در پايان گفت: مطالعات اوليه در اين زمينه براي شهر تهران انجام شده است و به زودي نتايج آن حاصل خواهد شد.
نظرات