با برگزاري مراسم اختتاميه؛ برگزيدگان نخستين ...
به گزارش
پايگاه خبري توانير
، جشنواره قصه گويي چراغ يكي از پنج جشنواره ملي با محوريت مديريت مصرف برق است كه از سوي روابط عمومي و امور بين الملل شركت توانير طراحي و اجرا شده كه شركت توزيع نيروي برق استان البرز ميزبان مراسم پاياني آن بود.
هدايت جامعه به سوي مصرف بهينه نيازمند فعاليتهاي مدون و هوشمندانه در زمينه آگاه سازي جامعه و ايجاد انگيزه براي رفتار مناسب است
در ابتداي اين مراسم پيام مهندس كردي مديرعامل شركت توانير قرائت شد كه در بخشي از آن آمده است: «نقش حياتي برق در زندگي امروز بشر امري بديهي است و بي ترديد ديگر نمي توان آب را مايه حيات برشمرد چرا كه تمامي ابعاد حيات و فعاليت در حوزه هاي مختلف علمي و آموزشي توليدي و اقتصادي و پزشكي درماني وابستگي تمام به اين انرژي ارزشمند دارد. از آنجا كه هدايت جامعه به سوي مصرف بهينه نيازمند فعاليتهاي مدون و هوشمندانه از زمينه آگاه سازي جامعه و ايجاد انگيزه براي رفتار مناسب است، برنامه ريزي، آگاهي بخشي و فرهنگ سازي صحيح و اصولي با هدف جهت دهي به رفتار جامعه از كليدي ترين نقشهاي رسانه ها به شمار مي رود كه با بهره گيري از ظرفيت رشته هاي مختلف هنري به عنوان ابزارهاي كارآمد در حوزه فرهنگ سازي اجرا مي شود و از آنجا كه گام نخست در فرهنگ سازي اصولي، آموزش رفتار مصرفي صحيح به كودكان و نوجوانان به عنوان آينده سازان اين سرزمين محسوب مي شود، بايسته است راهكارها و روش هاي مناسب براي اين گروه هدف شناسايي شده و از روشهاي مختلف مورد بهره برداري مطلوب قرار گيرد.
هنر از بسترهاي جذاب فرهنگ سازي در جهان كنوني تلقي مي شود كه با ظرافتي خاص اذهان فرهيختگان را تحت تاثير قرار مي دهد وبرگزاري مجموعه جشنواره هاي مديريت مصرف به همت روابط عمومي شركت توانير و با همكاري ساير شركتهاي زير مجموعه با اين رويكرد به ثمر نشست و فرصت مغتنمي شد تا ضمن توليد آثار فاخر و ارزنده تعاملات شايسته شايسته تري با اصحاب رسانه و هنر در ابعاد و شاخه هاي مختلف شكل گيرد، لازم است تا با بهره مندي صحيح و بهينه عموم جامعه از انرژي حيات بخش برق چشم انداز روشن تري بر افق آينده ايران اسلامي گشوده شود.
برداشتن گامي اساسي در مسير فرهنگ سازي مديريت مصرف با برپايي جشنواره ها
مديرعامل شركت توزيع نيروي برق البرز و رئيس نخستين جشنواره ملي قصه گويي چراغ نيز در اين مراسم گفت: آقاي علي اكبري با ابتكار خوب خود اين جشنواره ها را به عنوان حلقه واسط بين جامعه و انرژي برگزار كردند.
كريمي افزود: يكي از مهمترين وظايف ما، تربيت نسل آينده است و بازگو كردن قصه ها، راهي براي ساختن ايران است، درواقع قصه ما بايد گفته شود و هنرمندان بايد اين حلقه واسط را ايجاد كنند. اين قصه، قصه پرغصه ماست كه بايد يك روند منفي را به يك جهت مثبت تبديل كنيم.
وي در عين حال ابراز اميدواري كرد كه با همت هنرمندان و مشاركت توده هاي مختلف و برپايي اين قبيل جشنواره ها بتوانيم در مسير فرهنگ سازي مديريت مصرف گامي اساسي برداريم.
قصه، بهترين و در دسترس ترين قالب براي انتقال پيام
ديگر سخنران اين مراسم رييس جشنواره بين المللي قصه گويي بود كه گفت: ايجاد يك قصه بين پيام هاي مختلف، مقوله اي دشوار، اما اثرگذار است.
فلاح افزود : قصه اصلي ترين روش و ارزان ترين روش براي انتقال پيام است و به راحتي مي توان با بازگرداندن فرهنگ قصه گويي به خانواده ها بالاترين سطح تاثيرگذاري را ايجاد كرد.
وي همچنين قصه را بهترين، ارزانترين و در دسترس ترين قالب براي ارائه پيام و محتوا و تاثيرگذاري تربيتي دانست و تصريح كرد: جرياني كه شكل گرفته نشان از فرهيختگي جامعه ما دارد و اين نشان مي دهد كه فرهنگ ما چقدر پيشرو است.
علي اكبري: صنعت برق را بايد اجتماعي كنيم
مديركل روابط عمومي و امور بين الملل شركت توانير نيز در مراسم پاياني نخستين جشنواره ملي قصه گويي «چراغ» گفت: مهمترين گام، اولين گام است، از اين رو مهم است كه محكم برداشته شود كه خوشبختانه محكم برداشته شد و اميدواريم اين آغازي نويدبخش براي روزهاي بزرگتر باشد.
وي افزود: با توجه به اينكه ناترازي توليد و مصرف در كشور در چند سال اخير، تامين برق پايدار را دچار اخلال كرده، بايد براي حل اين مشكل در گام نخست، مديريت مصرف را انجام دهيم. گام بعدي نيز افزايش توان توليد كشور است كه به ياري خدا در حال انجام شدن است.
علي اكبري اضافه كرد: بايد با اجتماعي سازي صنعت برق، مردم را با خود همراه كنيم كه در اين زمينه گامهاي نخست با برپايي جشنواره هاي متعدد در اين حوزه برداشته شده و اميدواريم در سالهاي آتي بتوانيم اين جشنواره ها را با غناي بيشتري برگزار كنيم كه در اين راه دست ياري به سوي هنرمندان دراز مي كنيم و وظيفه ما هم اين است كه از هنرمندان حمايت كنيم.
مديركل روابط عمومي و امور بين الملل شركت توانير با بيان اين كه در صنعت برق به اين باور رسيده ايم كه تنها راه علاج مشكل اين صنعت، بحث فرهنگ است، اظهار اميدواري كرد توليداتي كه در اين جشنواره و 4 جشنواره ديگر مديريت مصرف برق حاصل شده، تاثير فرهنگي مطلوبي بر روي آينده سازان اين سرزمين داشته باشد.
علي اكبري در پايان با اشاره به دو سالانه بودن جشنواره قصه گويي چراغ، استان قزوين را ميزبان بعدي اين جشنواره در سال 1404 اعلام كرد و گفت: ك
ارگاههاي آموزش قصه گويي كه در جشنواره نخست فرصت برپايي آنها نشد، در دوره بعدي جشنواره برگزار خواهد شد.
براساس اين گزارش، در اين مراسم همچنين ضمن تجليل از استاد مصطفي رحماندوست
شاعر و نويسنده و پيشكسوت عرصه ادبيات كودكان و عضو هيات داوران نخستين جشنواره ملي قصه گويي چراغ و استاد فرهنگ جولايي پيشكسوت راديو؛ از تمبر ويژه نخستين جشنواره ملي قصه گويي چراغ نيز رونمايي شد.
معرفي برگزيدگان جشنواره
در پايان اين مراسم، برگزيدگان نخستين جشنواره ملي قصه گويي چراغ در آيين پاياني اين جشنواره در دو بخش بزرگسالان و كودك و نوجوان به شرح زير معرفي شدند:
برگزيدگان بخش قصه گويي صوتي (بزرگسالان):
- نفر اول: محمد محمديان شمالي از ايلام براي چلچراغ
- نفر دوم: كلثوم ملك شاهي فر از ايلام براي من و پنگوئنم
- نفر سوم: محسن وظيفه از اردبيل براي ب مثل برق و سهيل طاووسي كامكار از همدان براي لامپ چاق پرخور به طور مشترك
- شايسته تقدير: فخري تاج اله يارزاده از استان البرز براي شام آقا سعيد
برگزيدگان بخش قصه گويي كلاسيك (بزرگسالان):
- نفر اول: مهتاب شهيدي از تهران براي مهمانهاي ناخوانده
- نفر دوم: هادي رفيعي از زنجان براي زندگي و برق
- نفر سوم: احمد عسگري از همدان براي غول بي سروپا و آناهيتا محلفي از بندرعباس براي تو راه بودي، برق و نديدي؟ به طور مشترك
- شايسته تقدير: فاطمه موسوي همداني براي ستاره كوچولو و مهين ريواز براي مهماني خانه مادربزرگ به طور مشترك هر دو از استان البرز
برگزيدگان بخش قصه گويي كلاسيك (كودك و نوجوان):
- نفر اول: ريحانه غلامي 13 ساله از كرمان براي سرود دو برادر
- نفر دوم: سوفيا السادات 10 ساله عابديه از يزد براي برقي كوچولو
- نفر سوم: برديا فتاحي 13 ساله از استانه البرز براي قصه غول و گلديس
- شايسته تقدير: مهرسا آباده اي 10 ساله از كرمان براي خونه جديد
نظرات