اهميت مديريت دارايي هاي فيزيكي در صنعت برق ويژه و ...
به گزارش پایگاه خبری توانیر، مصطفی التجائی یکی از مدرسان دوره جامع آموزشی مدیریت دارایی های فیزیکی ویژه شرکت های برق منطقه ای در گفت وگو با پایگاه خبری شرکت توانیر گفت: اهمیت موضوع مدیریت دارایی های فیزیکی به طور خاص در صنعت برق بیشتر از حوزه های دیگر است، زیرا زیرساخت ها به نوعی تسهیل گر دیگر مابقی صنایع هستند و صنعت برق نیز زیرساخت دیگر زیرساخت ها محسوب می شود.
وی افزود: در حوزه مدیریت دارایی های فیزیکی در صنعت برق اقداماتی صورت گرفته است، این اقدامات در بخش فوق توزیع و انتقال به تازگی شروع شده و مسیر خوبی را در پیش گرفته است.
التجائی در خصوص مزایای برگزاری دوره جامع آموزشی مدیریت دارایی های فیزیکی ویژه شرکت های برق منطقه ای گفت: یک دوره مجزا ویژه دارایی های زیرساختی تدوین شده است تا افراد در حوزه مدیریت دارایی ها همکلام و همزبان شوند و در مسیر رشد و بلوغی که شرکت های آن ها در این حوزه پیدا خواهند کرد، گام بردارند.
وی افزود: علاوه بر این، این دوره ها کمک می کند استعدادها و نقاط قوتی که در شرکت ها در حوزه مدیریت دارایی های فیزیکی وجود دارد شناسایی شوند و آن ها بتوانند در مسیر مدیریت دارایی های زیرساختی به شرکت توانیر کمک کنند و کمیته هایی را تشکیل دهند که راهبری موضوع مدیریت دارایی ها را در سطح کشور در صنعت برق به عهده بگیرند.
التجائی در زمینه موضوعاتی که در سرفصل «مدیریت دارایی های زیرساختی برای توسعه پایدار»، به آن اشاره شد، گفت: در این سرفصل بیشتر محور صحبت راجع به این است که چارچوب مدیریت دارایی های فیزیکی چیست و از مدیریت دارایی های فیزیکی چه انتظاری داریم و منظور از ارزش آفرینی دارایی ها چیست، اینکه چه تعاریفی برای مدیریت دارایی ارائه شده است و چه صنایعی و سازمان هایی روی آن کار کرده اند و وظیفه ما در قبال دارایی های صنعت برق چه خواهد بود و چه اقداماتی را می توانیم انجام دهیم.
دوره جامع آموزشی مدیریت دارایی های فیزیکی با هدف توانمندسازی شرکت های برق منطقه ای در مدیریت دارایی های فیزیکی برای ١٠٠ نفر از ١٦ شرکت برق منطقه ای در قالب ٤ گروه ٢٥ نفره طراحی شده که در گام نخست گروه اول طی یک دوره جامع ٦ روزه (١٠ تا ١٢ بهمن) و (١٥ تا ١٧ اسفند ١٤٠٢) این آموزش ها را پشت سر خواهند گذاشت.
نظرات