به گزارش شهریار ، نشستهای مجزا برای بررسی اولویت های بهسازی و مناسب سازی معابر مناطق برای سال ۱۴۰۳ با حضور اعضای کمیته تخصصی بهسازی و مناسب سازی متشکل از مدیران و کارشناسان معاونت فنی و عمرانی شهرداری و معاونان عمرانی مناطق به همراه مسئولان بهسازی مناطق برگزار شد.
مدیر کل عمرانی معاونت فنی و عمرانی شهرداری تبریز در این جلسات ضمن تشریح الزامات جهت اولویت بندی پروژه های بهسازی و مناسب سازی گفت: بهسازی معابر و مناسب سازی آن برای ناتوان جسمی و حرکتی و سالمندان یکی از مهمترین مطالبات و دغدغه های شهروندان است که در همین راستا و جهت جلب رضایت شهروندان بهسازی و مناسب سازی معابر از سال های گذشته در دستور کار شهرداری تبریز قرار گرفته است.
غلامرضا عندلیب افزود: در سالهای اخیر بهسازی و مناسب سازی بسیاری از معابر که در زمره نیازهای اساسی سطح مناطق بودند به ترتیب اولویت اصلاح شدند.
وی تصریح کرد: تردد آسان در شهر برای ناتوانان جسمی و حرکتی و سالمندان نیازمند معابری هموار و یکدست است که باید با برنامه ریزی های لازم نهایت تلاش خود را در این خصوص به عمل آوریم.
عندلیب از معاونین عمرانی و مسئولان بهسازی مناطق خواست تا بیشترین میزان مطالعه را برای اولویت بندی پروژه های مناسب سازی و بهسازی داشته باشند تا در مرحله اجرا شاهد پیشرفت سریع کارها باشیم.
وی همچنین با تاکید بر اهمیت پارک ها به عنوان یکی از ظرفیت های تفریحی شهروندان افزود: تقویت سرانه نشاط و شادی جهت رفاه حال شهروندان از اهمیت بالایی برخوردار است و مناطق باید به موازات احداث پارکها، علاوه بر تامین زیرساخت های لازم جهت رفاه حال شهروندان، طرح ایمنسازی و بهسازی و مناسب سازی این پارک ها برای ناتوانان جسمی و حرکتی را در دستور کار قرار دهند.
وی افزود: با یک برنامه ریزی مدون و استفاده از تمام ظرفیت های موجود، امیدواریم امسال نیز همچون سال گذشته علاوه بر احداث پیاده راه ها و پیاده محور کردن شهر شاهد بهسازی و مناسب سازی هرچه بیشتر معابر شهر تبریز برای شهروندان و ناتوانان جسمی و حرکتی و نابینایان عزیز باشیم.
در این نشست ها هر یک از معاونین عمرانی مناطق اولویت های اجرایی پروژه های پیاده راه ها، ابنیه، تقاطع ها، پل های عابر پیاده و سایر مواردی که نیازمند مناسب سازی شهری است را با ارائه تصویر و آدرس محل ها و به انضمام برآورد ریالی ارائه کردند.
نظرات