به گزارش شهریار ، کریم قدرتی با اعلام این خبر گفت: در حال حاضر در هیچ شهر و یا استانی آلایش های خوراکی به صورت شناسنامه دار توزیع نمی شود و هرگونه آلایش خوراکی که در سطح شهرها توزیع می شود مشخص نیست که کشتار مربوط به چه روز و چه تاریخی است و نوع جنس و سن و نوع دام مشخص نیست.
قدرتی با تاکید بر ضرورت شناسنامه دار کردن ارائه آلایش های خوراکی در جهت حفظ سلامت شهروندان گفت: در حال حاضر یک فرد عادی نمی تواند تشخیص دهد که یک سیرابی یا زینک متعلق به کدام حیوان است. یا اینکه به طور عادی نمی توان تشخیص داد که این آلایش یخ زده بوده و یا تازه است.
وی با اشاره به آمار بالای استفاده از میزان مصرف آلایش های گوشتی در منطقه آذربایجان نسبت به سایر بخش های کشور اظهار داشت: وقتی مردم برای خرید این آلایش ها می روند به دلیل کمبود آلایش های خوراکی، با قیمت های گزاف خریداری می کنند و از سوی دیگر نمی دانند که آیا این از کجا آمده است. آلایش ها گاهی از سیستان بلوچستان، بندر عباس، مشهد و یا خوزستان می آید و کسی هم نمی تواند این را کنترل کند و تشخیص دهد.
مدیرعامل کشتارگاه صنعتی شهرداری تبریز با تاکید بر ضرورت ساماندهی نحوه عرضه آلایش های خوراکی افزود: اصلا نمی توان بررسی کرد که این آلایش ها متعلق به کشتار مجاز دام است یا کشتار غیر مجاز . حتی دام پزشکی هم امروز نمی تواند در بررسی این موضوع نظر قطعی بدهد که این آلایش ها متعلق به کشتار مجاز است و یا غیر مجاز.
مدیرعامل سازمان کشتارگاه صنعتی شهرداری تبریز در پایان سخنانش اظهار امیدواری کرد: همانگونه که برای اولین بار شناسنامه دار کردن گوشت را در کشتارگاه تبریز اجرایی کردیم و این به سراسر کشور تسری پیدا کرد و به صورت قانون درآمد. به دنبال این هستیم که با همکاری اداره کل دامپزشکی برای اولین بار هم آلایش های خوراکی تولید شده در کشتارگاه صنعتی تبریز شناسنامه دار شود.
نظرات