تخصیص ۱۴۰ میلیارد تومان برای ساماندهی کجوار و خلجان/ارتقای کیفیت زندگی در منطقه ۷ با پروژه‌های جدید عمرانی و خدماتی

تخصیص ۱۴۰ میلیارد تومان برای ساماندهی کجوار و خلجان/ارتقای کیفیت زندگی در منطقه ۷ با پروژه‌های جدید عمرانی و خدماتی

به گزارش شهریار ، اصغر آدی‌بیگ در چهارمین نشست از دوره جدید سلسله نشست‌های خبری مدیران شهرداری از ساماندهی پیاده‌راه فجر با اعتبار ۲۲ میلیارد تومان در سه فاز خبر داد و گفت: این پروژه می‌تواند به یکی از مراکز مهم خرید و تفریحی برای شهروندان تبدیل شود.

وی با اشاره به احداث کلینیک درمانی شهرداری در منطقه ۷ اظهار کرد: برای جلوگیری از مسافرتهای داخل شهری و افزایش بار ترافیکی در شهر، کلینیک درمانی شهرداری در منطقه ۷ احداث خواهد شد.

آدی بیگ همچنین از برنامه‌ریزی برای تاسیس سالن تخصصی بحران با ظرفیت ۱۰۰ خانوار در این منطقه خبر داد و افزود: این پروژه با انشعابات مجزا اجرا می شود و بجز مواقع بحران می شود در زمان های عادی بعنوان اقامت برای مسافران و گردشگران به کار گرفته شود.

وی اضافه کرد: پروژه‌های ورزشی در محله های مختلف منطقه مانند آخماقیه، کجوار، خلجان و لاله در حال اجرا است.

آدی بیگ در ادامه از الحاق کجوار و خلجان به شهرداری منطقه هفت خبر داد و اعلام کرد: برای هر یک از این دو منطقه ۷۰ میلیارد تومان اعتبار تخصیص داده شده است و برای ساخت سالن ورزشی، پارک و ساختمان اداری در این مناطق اقدام شده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: شهرداری منطقه ۷ موفق به افزایش و توسعه ۹ هکتار فضای سبز شده است.

شهرداری منطقه ۷ تاکید کرد: در تلاش هستیم تا مسیرهای سلامت جدیدی ایجاد کرده و توسعه پارک‌ها و فضاهای سبز را در اولویت قرار دهیم.

آدی بیگ همچنین مشکلات ترافیکی در جاده تبریز- آذرشهر را مطرح کرد و اظهار داشت: در این بخش مشاغل مزاحم و شرکت‌های بزرگی همچون پالایشگاه، تراکتورسازی، پتروشیمی و راه‌آهن وجود دارند که حل مشکل ترافیک به همکاری‌های بین بخشی نیاز دارد.

وی با اشاره به پیشنهاد ایجاد کیوسک برای ماموران راهنمایی و رانندگی زیر پل تراکتورسازی گفت: با نصب این کیوسک، نظم بیشتری در منطقه برقرار خواهد شد و مشکل تصادفات سریعتر حل خواهد شد.

همچنین وی پیشنهاد کرد که عبور و مرور کارکنان تراکتورسازی از درهای دیگر شرکت انجام شود تا ترافیک کاهش یابد. شهردار منطقه هفت همچنین از پیگیری‌ها برای تحویل گرفتن کوی لاله و ورودی سهند به تقاطع تشیع خبر داد و افزود: کوی لاله در اختیار شرکت تراکتورسازی بوده و تعهداتی برای این شرکت در نظر گرفته شده که تاکنون عملی نشده است.

وی همچنین در خصوص ورودی سهند گفت: این مسیر در اختیار شرکت دیداس بوده و به محض تکمیل، آن را تحویل خواهیم گرفت.

لینک اصل خبر در سایت شهرداری تبریز

    منبع خبر

    شهرداری تبریز

    شهرداری تبریز

    شهرداری تبریز یک شهرداری در شهر تبریز می باشد

      نظرات