به گزارش شهریار ، اسماعیل چمنی با اشاره به جایگاه ویژه موسیقی سنتی در فرهنگ و تاریخ آذربایجان گفت: این موسیقی به عنوان میراث فرهنگی، بخشی از هویت فرهنگی ما است و باید به طور ویژه از آن حمایت شود.
چمنی بر ضرورت گزارش دهی و ارائه راهکارهای مشخصی از طرف سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری برای حمایت از این هنر ملی تاکید کرد و در ادامه گفت: این موضوع باید مورد توجه قرار گیرد و برنامهریزی و برنامه های حمایتی لازم برای توسعه و حفظ آن انجام شده و گزارش دقیقی از وضعیت فعلی موسیقی به شورای شهر ارائه شود.
وی همچنین به موضوع ترافیک در تبریز اشاره کرد و گفت: در صورتی که مدیران دخیل در مدیریت ترافیک به فکر چارهاندیشی نباشند، ترافیک به یک تهدید جدی برای آینده تبریز تبدیل شده و زندگی روزمره مردم را تحت تاثیر قرار خواهد داد.
اسماعیل چمنی اضافه کرد: حل این تهدید اساسی نیازمند برنامهریزی دقیق و اقدامات موثر است.
وی آغاز اجرای طرح جامع مطالعات ترافیک توسط شهرداری تبریز را نقطه عطف رفع چالش های مدیریت ترافیک شهری عنوان کرد و گفت: ضرورت دارد توسعه و مدیریت زیرساخت ها مانند پارکینگ، باراندازهای داخل شهر، تداوم توسعه و نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی، اجرای گسترده طرح های آموزش فرهنگ ترافیک شهری، پروژه های مسیرگشایی در کنار مدیریت بهینه صدور پروانه های ساختمانی با کاربری های مناسب، در دستور کار مدیریت شهری قرار گیرد.
نظرات