به گزارش شهریار به نقل از خبر آنلاین، خرمالو، میوه پرتقالی خوشمزه پاییزی است که به صورت تازه یا پخته شده به شکل مربا خورده میشود و به خاطر طعم شیرین و عسلیاش در سراسر جهان شناخته شده است. خرمالو به عنوان کربوهیدراتی طبقهبندی میشود که به دلیل داشتن انرژی غنی و محتوای آنتیاکسیدانی میتواند یک مکمل سالم برای رژیم غذایی شما باشد. این میوه دو نوع محبوب دارد که عبارتند از:
خرمالو هاچیا، به شکل قلب قابض با منشاء ژاپنی است و تا زمانی که کاملاً نرسیده آن را نمیخورند، زیرا حاوی بسیاری از مواد شیمیایی گیاهی به نام «تانن» است که طعم تلخ و خشکی به میوه نارس میدهد.
خرمالو فویو، این یک گونه آمریکایی غیرقابض است که شبیه گوجهفرنگی است. حتی زمانی که این میوه کاملاً نرسیده، میتوانید از آن لذت ببرید. این میوه خوشرنگ نه تنها طعم لذیذی دارد، بلکه کمکالری و سرشار از فیبر است که آن را به غذایی مناسب برای کاهش وزن تبدیل میکند.
حقایق تغذیهای درباره خرمالو
طبق گزارش وزارت کشاورزی آمریکا، یک خرمالو ژاپنی ۱۶۸ گرمی مواد مغذی زیر را تامین میکند:
۱۱۸ کالری
۳۱ گرم کربوهیدرات
۲۱ گرم قند
۶ گرم فیبر
۱ گرم پروتئین
۰.۳ گرم چربی
۲۷۰ میلیگرم پتاسیم
۴۲۵ میکروگرم بتاکاروتن
فواید میوه خرمالو
خرمالو حاوی بسیاری از مواد مغذی است که به طرق مختلف برای سلامتی مفید است، از جمله: تامین نیازهای روزانه مواد مغذی
یک خرمالوی ژاپنی ۱۶۸ گرمی علیرغم اندازه کوچکش موارد زیر را تامین میکند:
۲۶ درصد از نیاز روزانه بدن به منگنز
۲۱ درصد مس
۱۵ درصد ویتامین A
۱۴ درصد ویتامین C
۱۰ درصد ویتامین B۶
۸ درصد ویتامین E
۶ درصد پتاسیم
علاوه بر این، خرمالو میوهای کمچرب و سرشار از قندهای طبیعی است. این میوه منبع انرژی است و یکی از منابع عالی فیبر به شمار میآید که برای جلوگیری از افزایش قند خون ضروری است. خرمالو همچنین منبع خوبی از ویتامینهای B۱ و B۲، اسید فولیک، منیزیم و فسفر و طیف گستردهای از ترکیبات گیاهی از جمله تاننها، فلاونوئیدها و بتاکاروتنوئیدها است که میتواند بر سلامتی تاثیر مثبت بگذارد.
نظرات