به گزارش شهریار به نقل از ایرنا، در این جشنواره گروه های مختلف تئاتر از استان های آذربایجان شرقی، غربی، اردبیل، زنجان و قزوین حضور دارند که به مدت سه روز در مجتمع فرهنگی هنر ۲۹ بهمن تبریز آثار خود را اجرا می کنند.
تعداد ۲۴ اثر از پنج استان یاد شده توسط هیات داوران مورد بازبینی قرار گرفته و در نهایت ۱۳ اثر به مرحله اجرا راه یافته است و از بین این آثار چهار اثر از استان آذربایجان شرقی، سه اثر از استان زنجان، سه اثر از اردبیل و یک اثر از استان قزوین در بخش صحنه ای و خیابانی اجرا می شود.
مدیرکل بهزیستی آذربایجان شرقی در مراسم افتتاحیه این جشنواره با تاکید بر اینکه جشنواره طلوع می تواند زمینه سازی پرورش و بارورسازی استعدادهای درخشان در حوزه هنر و تئاتر باشد، گفت: به طور قطع ما شاهد طلوع ویژه این استعدادها خواهیم بود.
فرگل صحاف زبان هنر را بهترین و مناسب ترین عنصر در تبیین اهداف فرهنگی درباره جامعه معلولان دانست و اظهار کرد: در طول برگزاری این جشنواره توانمندی های هنری معلولان به منصه ظهور و بروز خواهد رسید.
وی ایجاد حس رقابت با تاکید بر نگرش مثبت خانواده، گسترش آموزش های هنری تئاتر مبتنی بر فرهنگ ایرانی - اسلامی، تشویق به آفرینش های هنری، ارتقای سطح آگاهی های عمومی و تغییر نگرش منفی نسبت به معلولان و تقویت حس مسئولیت پذیری را از اهداف اصلی و محوری هفتمی جشنواره تئاتر معلولان طلوع بیان کرد.
صحاف با اشاره به اینکه یکی از سیاست ها و رویکردهای اصلی سازمان بهزیستی توجه به موضوع توانمندسازی معلولان در عرصه های مختلف است، گفت: در کنار ارایه خدمات توانبخشی، درمانی و بهداشتی به این جامعه، باید نقش آفرینی معلولان در جامعه نیز مورد پیگیری قرار بگیرد.
نظرات