به گزارش شهریار ، علی قاسمی با اشاره به اهداف این فراخوان، افزود: ما به دنبال طراحی سازهای هستیم که نه تنها برای نسلهای آینده تبریز الهامبخش باشد، بلکه کیفیت منظر و فضای شهری ورودی شهر را ارتقا دهد.
وی ادامه داد: از دیگر اهداف این پروژه به نمایش گذاشتن هویت فرهنگی، هنری و تاریخی تبریز و جذب گردشگران داخلی و خارجی است.
شهردار منطقه ۵ در ادامه به محل اجرای نهایی این المان اشاره کرد و گفت: «این المان در لوپ شرقی طرح تبادل امام علی (ع)، واقع در ورودی شرق تبریز، اجرا خواهد شد و این مکان به دلیل موقعیت استراتژیک و اهمیت آن به عنوان یکی از دروازههای اصلی شهر، برای اجرای چنین پروژهای انتخاب شده است.
قاسمی در خصوص معیارهای انتخاب طرحهای برتر افزود: خلاقیت در ایده و طراحی، قابلیت تحققپذیری از نظر فنی و اجرایی، توجه به ملاحظات اقتصادی، سازگاری با محیط پیرامونی و شرایط اقلیمی تبریز، و همچنین مانایی و پایداری اثر برای نسلهای آینده از جمله معیارهای اصلی انتخاب طرحهای برتر خواهند بود.
وی با بیان اینکه این فراخوان برای تمامی هنرمندان، معماران، طراحان و گروههای حرفهای آزاد است،تصریح کرد: هر شرکتکننده میتواند تا دو طرح و ایده متفاوت ارائه دهد.
شهردار منطقه ۵ تاکید کرد: ارتفاع المان باید بین ۴۰ تا ۴۵ متر در نظر گرفته شود و مصالح بهکار رفته نیز باید متناسب با آبوهوای تبریز انتخاب شوند.
قاسمی در پایان با اشاره به جوایز این مسابقه، اظهار داشت: طرح اول علاوه بر دریافت ۵۰۰ میلیون تومان جایزه نقدی و لوح تقدیر، قرارداد طراحی و نظارت پروژه اجرایی را نیز دریافت خواهد کرد. همچنین، به طرحهای دوم و سوم به ترتیب ۲۰۰ و ۱۰۰ میلیون تومان و به طرحهای چهارم و پنجم نیز ۵۰ میلیون تومان جایزه نقدی تعلق میگیرد.
وی از تمامی هنرمندان و طراحان دعوت کرد تا با مشارکت در این فراخوان، در خلق نمادی ماندگار برای تبریز سهیم شوند.
علاقهمندان میتوانند تا سیام بهمن ماه سال جاری آثار خود را از طریق لینک ثبتنام موجود در سایت سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری تبریز به نشانی Parks@tabriz.ir ارسال کنند.
نظرات