محورهای برنامه و بودجه سال ۱۴۰۴ شهرداری تبریز تشریح شد

محورهای برنامه و بودجه سال ۱۴۰۴ شهرداری تبریز تشریح شد

به گزارش شهریار ، مهدی عبداللهی در جریان برگزاری دویست و چهل و سومین جلسه پارلمان شهری ضمن تشریح ویژگی های بودجه ۱۴۰۴ گفت: تلاش بر این بوده که با دقت و تمرکز بر اولویت های مورد نیاز شهر، بودجه ای منطقی تنظیم شود.

وی ادامه داد: برای تعیین موضوعات محوری بودجه سال آتی، نیازها و شرایط شهر و شهروندان در حوزه های مختلف بررسی و ارزیابی شده و از نظرات کارشناسی بهره گرفته شده است.

مدیرکل برنامه و بودجه شهرداری تبریز با تشریح این اولویت ها اظهار داشت: مهم ترین محور بودجه ۱۴۰۴، توسعه حمل و نقل عمومی است که ۴۵ درصد بودجه را به خود اختصاص داده است.

به گفته او، توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی، احداث پارکینگ، اجرای طرح های مسیرگشایی و پیاده راه، تقاطع های غیرهمسطح و توسعه سیستم های نظارتی و تصویری، بخشی ازآیتم های اجرایی در حوزه حمل و نقل عمومی است.

عبداللهی ادامه داد: مهم ترین محور دیگر در بودجه سال آینده، کاهش هزینه های جاری شهرداری است که در این زمینه، بجز هزینه های خرید و درخواستهای مربوط به تهیه مایحتاج و لوازم موردنیاز که از تورم و اقتصاد روز تاثیر می پذیرد، سعی کرده ایم هزینه ها را کم کنیم.

وی افزود: تنها افزایش در زمینه هزینه های جاری در حوزه نیروی انسانی است که فقط ۲۰ درصد زیادشده است. همچنین در برنامه های اجرایی دستگاه ها و ادارت، مبنا بر تعامل گذاشته شده و هر برنامه ابلاغی به صورت مشارکتی اجرا خواهدشد.

مدیرکل برنامه و بودجه شهرداری تبریز، توسعه و نگهداری فضاهای سبز را دیگر اولویت بودجه سال آینده دانست و اظهار داشت: نگهداری از فضاهای سبز موجود و همچنین احداث فضاهای سبز جدید با هدف ارتقای سرانه فضای سبز شهری یکی دیگر از اولویت های بودجه ۱۴۰۴ است که نسبت به سال گذشته ۱۱۳ درصد افزایش داشته است.

عبداللهی در خصوص بودجه تعلق یافته به آسفالت ریزی نیز گفت: با توجه به اینکه در سال جاری عمده خیابان ها و معابر شهری آسفالت شدند، در بودجه سال آینده در این حوزه تنها ۴ درصد افزایش بودجه داشته ایم.

وی، مولدسازی و استفاده از ظرفیتهای بالقوه شهر را از نقاط قوت بودجه سال آینده اعلام و خاطرنشان کرد: در این زمینه پروژه های مهم و حیاتی تعریف شده اند که شهرک جوانان، ۴۵ متری انقلاب، مسیرگشایی دوکمال، اتوبان ولایت و خرید دوربین های ترافیکی از آن جمله اند.

عبداللهی همچنین اضافه کرد: خرید سهام در زنجیره مدیریت نیز یکی دیگر از نقاط قوت این بودجه است که به واسطه آن، کاهش قابل توجهی در هزینه های شهرداری حاصل می شود.

وی بر بهره گیری از برنامه های محوری در تدوین و تنظیم بودجه تاکید کرد و افزود: سند چشم انداز جمهوری اسلامی ایران در ۱۴۰۴، قانون برنامه هفتم توسعه، سیاست های عمومی دولت در بخشنامه بودجه کل کشور، دستورالعمل و بخشنامه بودجه وزارت کشور، چشم انداز ۱۲ ساله شهرداری تبریز، لایحه برنامه دوم پنج ساله شهرداری تبریز و سیاست های ابلاغی شورای شهر محترم در تنظیم و تدوین بودجه ۱۴۰۴ مدنظر قرار گرفته است.

مدیرکل برنامه و بودجه شهرداری تبریز در عین حال تصریح کرد: استفاده از نظرسنجی مردمی که توسط اداره کل محترم امورارتباطات و بین الملل انجام شده، جلسات دیدار شهردار تبریز با شهروندان که در قالب ملاقات مردمی و دیدار در مساجد صورت گرفته، نظرات شهرداران ناحیه و نیازسنجی های کارشناسانه، همگی در تدوین بودجه سال ۱۴۰۴ لحاظ شده اند.

لینک اصل خبر در سایت شهرداری تبریز

    منبع خبر

    شهرداری تبریز

    شهرداری تبریز

    شهرداری تبریز یک شهرداری در شهر تبریز می باشد

      نظرات