شهریار نیوز، وحید یوسفی: برنامههای این روز با افتتاح نمایشگاه تصویرسازی در نگارخانه ارسباران آغاز شد. این نمایشگاه با بهنمایش گذاشتن آثار هنرمندان تبریزی، دریچهای از هنر خلاقانه این خطه را به روی علاقهمندان و متخصصان هنر گشود.
همچنین نشست تخصصی «هنر و رسانه» در تالار ایوان شمس با حضور هنرمندان و صاحبنظران برگزار شد و سخنرانان درباره نقش هنر، بهویژه هنر در آیینه رسانهها به تبادل نظر پرداختند.
در بخش دیگری از برنامهها، نمایشگاه میراث معنوی، سوغات و غذاهای سنتی تبریز از ساعت ۱۰ تا ۲۰ در بوستانهای لاله و گفتگو برپا شد. این نمایشگاه، علاقهمندان به صنایعدستی و خوراکهای محلی آذربایجان شرقی را به خود جذب کرد و فضای باز بوستان لاله نیز با ویژهبرنامههای محیطی و میدانی، حال و هوایی زنده و پویا به این رویداد بخشید.
برنامههای روز با اجرای نمایش ویژه کودک و نوجوان در تالار هنر ادامه یافت. این اجرا، کودکان و خانوادههایشان را با جلوههایی از هنر نمایشی آشنا کرد. همچنین، حال و هوای تاریخی هفته فرهنگی تبریز با اجرای پردهخوانی حادثه ۲۹ بهمن تبریز در مجتمع نمایشگاهی بوستان گفتگو، زنده شد. این پردهخوانی روایتگر رشادتها و ایثار مردم تبریز بود.
در غروب پنجشنبه، حال و هوای معنوی برنامهها با محفل قرآنی و کرسی تلاوت قرآن مجید در یکی از مساجد پایتخت، رنگ و بویی روحانی یافت و دلها را با نوای آسمانی آرامش بخشید. همچنین، جشنواره پنیر با حضور تولیدکنندگان محلی و علاقهمندان به فرهنگ غذایی آذربایجان شرقی برگزار شد.
پایانبخش این روز فرهنگی، جشن نیمهشعبان بود که با حضور خانوادههای آذری مقیم تهران در شهرک بستان برگزار شد و فضایی شاد و معنوی را برای حاضران رقم زد.
هفته فرهنگی تبریز در تهران، نهفقط یک رویداد هنری، بلکه فرصتی برای نمایش مکتبهای فاخر تبریز شامل نگارگری، تئاتر، نمایش، آداب و رسوم و موسیقی بود که از دل تاریخ برخاسته و همچنان الهامبخش است.
نظرات