به گزارش شهریار ، فرهنگسرای الغدیر در راستای ترویج فرهنگ تغذیه سالم و آشنایی با غذاهای ویژه ماه مبارک رمضان، دوره آموزشی سفره رمضان را برگزار میکند. این دوره با هدف آموزش تهیه غذاهای متنوع و مقوی برای سفرههای افطار و سحر طراحی شده و در هر جلسه دستور پخت چندین غذای مناسب این ایام ارائه میشود.
در جلسه اخیر این دوره، طرز تهیه کوکوی قارچ و سبزیجات و همچنین دسر سنتی رشتهخطایی به هنرجویان آموزش داده شد. شرکتکنندگان ضمن آشنایی با مواد اولیه و نحوه طبخ، نکاتی درباره ارزش تغذیهای این غذاها نیز فرا گرفتند.
علاقهمندان برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به مرکز آموزش فرهنگسرای الغدیر واقع در بلوار ستارخان، خیابان شهید قره باغی، فرهنگسرای الغدیر مراجعه و یا با شماره تلفن ۳۲۶۷۰۷۰۷ تماس حاصل فرمایند.
نظرات