به گزارش شهریار ، سیامک آسیایی در اولین جلسه برگزاری این کمیته با اشاره به تاریخ کهن، موقعیت جغرافیایی کلانشهر تبریز، امتیاز دسترسی آن به منابع طبیعی فراوان و اقلیم متنوع و نیز پیشینه تاریخی در زمینههای مختلف فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی و همچنین دارا بودن پتانسیل زیاد برای توسعه پایدار و بهبود وضعیت محیط زیست، بر استحقاق آن به عنوان پایتخت محیط زیست کشورهای آسیایی تاکید کرد.
وی در این زمینه همچنین با اشاره به اینکه تبریز در طول تاریخ همیشه به عنوان یک مرکز تجاری و فرهنگی شناخته شده است، خاطرنشان کرد: کلانشهر تبریز با داشتن این امتیازات ویژه و ارتباطات گستردهای که با کشورهای مختلف آسیایی دارد میتواند به توسعه و حل مسائل زیست محیطی در سطح منطقه و جهان کمک کند و این شهر را به عنوان یک الگو در زمینه حفاظت از محیط زیست معرفی کند.
آسیایی در ادامه سخنان خود آغاز به کار کمیته تخصصی رویداد تبریز پایتخت محیط زیست کشورهای آسیایی در محل سازمان سیما، منظر و فضای سبز را رسماً اعلام و با برشمردن وظایف تک تک اعضای این کمیته خواستار تعیین سریع شاخصهای اجرایی و عملیاتی مربوط به این رویداد بزرگ شد.
مدیرعامل سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری تبریز همچنین موضوع هوای پاک و اهتمام ویژه به این بحث چالشی روز در دنیا را متذکر شد و خواستار چاره جویی و تدبیر مناسب در زمینه افزایش سرانه فضای سبز شهری و استفاده از شیوههای نوین برای رفع نیازهای آبی گونههای گیاهی از جمله پیگیری موضوع استفاده از پساب تصفیه شده شهری برای تامین نیازهای آبی در این حوزه شد.
آسیایی در این زمینه از برنامهریزی و برگزاری نمایشگاه ویژه گل و گیاه در مجموعه ائل گولی در آستانه این رویداد مهم نیز خبر داد.
نظرات