تولید بیش از ۱۰ هزار تن ماهی در آذربایجان‌شرقی

تولید بیش از ۱۰ هزار تن ماهی در آذربایجان‌شرقی

به گزارش شهریار به نقل از ایرنا، وحید کاظم زاده به نقش حیاتی مصرف ماهی و سایر آبزیان در سلامت جامعه اشاره و اظهار کرد: ماهی و فرآورده‌های آبزی به‌ عنوان یکی از سالم‌ترین منابع پروتئینی، حاوی اسیدهای چرب امگا-۳، ویتامین‌های D و B۱۲، ید، سلنیوم و سایر ریزمغذی‌های ضروری هستند که نقش بسزایی در پیشگیری از بیماری‌های قلبی- عروقی، تقویت سیستم ایمنی و بهبود عملکرد مغز دارند.

وی با بیان اینکه سرانه مصرف آبزیان در ایران هنوز از استانداردهای جهانی فاصله دارد، اضافه کرد: متاسفانه با وجود منابع غنی آبزیان در کشور، سرانه مصرف ماهی و محصولات دریایی در سبد غذایی خانوارهای ایرانی پایین است این در حالی است که کارشناسان تغذیه توصیه می‌کنند حداقل ۲ وعده ماهی در هفته مصرف شود تا از فواید آن بهره‌مند شویم.
وی با بیان اینکه سرانه مصرف ماهی در جهان بالای ۲۰ کیلوگرم و در ایران ۱۴.۵ کیلوگرم در سال است، ادامه داد: این میزان در آذربایجان شرقی ۸.۴ کیلوگرم در سال و بسیار پایین تر از استانداردهای بین المللی و کشوری است.

لینک اصل خبر در سایت شهرداری تبریز

    منبع خبر

    شهرداری تبریز

    شهرداری تبریز

    شهرداری تبریز یک شهرداری در شهر تبریز می باشد

      نظرات