به گزارش شهریار به نقل از ایرنا، وحید کاظم زاده به نقش حیاتی مصرف ماهی و سایر آبزیان در سلامت جامعه اشاره و اظهار کرد: ماهی و فرآوردههای آبزی به عنوان یکی از سالمترین منابع پروتئینی، حاوی اسیدهای چرب امگا-۳، ویتامینهای D و B۱۲، ید، سلنیوم و سایر ریزمغذیهای ضروری هستند که نقش بسزایی در پیشگیری از بیماریهای قلبی- عروقی، تقویت سیستم ایمنی و بهبود عملکرد مغز دارند.
وی با بیان اینکه سرانه مصرف آبزیان در ایران هنوز از استانداردهای جهانی فاصله دارد، اضافه کرد: متاسفانه با وجود منابع غنی آبزیان در کشور، سرانه مصرف ماهی و محصولات دریایی در سبد غذایی خانوارهای ایرانی پایین است این در حالی است که کارشناسان تغذیه توصیه میکنند حداقل ۲ وعده ماهی در هفته مصرف شود تا از فواید آن بهرهمند شویم.
وی با بیان اینکه سرانه مصرف ماهی در جهان بالای ۲۰ کیلوگرم و در ایران ۱۴.۵ کیلوگرم در سال است، ادامه داد: این میزان در آذربایجان شرقی ۸.۴ کیلوگرم در سال و بسیار پایین تر از استانداردهای بین المللی و کشوری است.
نظرات