به گزارش شهریار به نقل از ایسنا، عزیز نوروزی افزود: وضعیت استان به لحاظ ذخایر دامی متوسط است و نیازی به واردات نیست.
وی با بیان اینکه در گوشت دام سبک(گوسفند) صادر کننده هستیم، ادامه داد: گوشت دام سنگین(گاو) علاوه بر تولید استانی از استانهای اصفهان، قم و برخی از کشتارگاههای استان از جمله بناب، مراغه و ملکان وارد میشود.
وی اظهار کرد: تولید گوشت قرمز مازاد بر مصرف استان است که استانهای همجوار از جمله کردستان و بیشتر به تهران صادر میشود.
نوروزی یادآور شد: باتوجه به اینکه جمعیت استان حدود ۴.۲ میلیون نفر میباشد اگر در خوشبینانه ترین وضعیت مصرف سرانه در استان را ۱۰ کیلو در نظر بگیریم با تولید ۵۵ الی ۶۰ هزار تنی مازاد بر مصرف خواهیم داشت.
مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان خاطرنشان کرد: صادرات و واردات گوشت از سنوات قبلی متداول بوده و دلیل بر کمبود آن در استان نیست.
نظرات