به گزارش شهریار
، مدیرکل نوسازی، تحول اداری و فناوری اطلاعات شهرداری تبریز با تاکید بر لزوم نوسازی تفکر و ساختار در مدیریت شهری، اظهار داشت: در شرایطی که شهرها با چالشهایی نظیر تغییرات اقلیمی، فشارهای اجتماعی، تحولات فناورانه و نیاز روزافزون به نوآوری مواجهاند، بازنگری در مفهوم و ساختار شهر خلاق نهتنها یک انتخاب، بلکه ضرورتی برای تضمین توسعه پایدار شهری است. شهر خلاق باید در خدمت حل مسائل شهری، ارتقاء کیفیت زندگی شهروندان و افزایش تابآوری شهری قرار گیرد.
خلیلی با اشاره به ماموریتهای اداره کل در زمینه بهبود روشها، اصلاح ساختار اداری، توسعه آموزشهای هدفمند و تحول دیجیتال، از طراحی و پیادهسازی سامانه جامع هوشمند منابع انسانی شهرداری تبریز خبر داد و گفت:این سامانه با هدف یکپارچهسازی فرآیندهای منابع انسانی، ارتقاء شفافیت، تسهیل گردش اطلاعات و استقرار نظام ارزیابی هوشمند عملکرد طراحی شده است.
وی تاکید کرد: منابع انسانی در دنیای امروز، صرفاً یک واحد پشتیبانی تلقی نمیشود، بلکه یکی از ارکان تحولآفرین در ساختار مدیریت شهری بهشمار میرود. استفاده هوشمندانه از ظرفیت سرمایه انسانی میتواند نقش کلیدی در چابکسازی، ارتقاء بهرهوری و توسعه قابلیتهای سازمانی ایفا کند.
مشاور شهردار تبریز در حوزه سرمایهگذاری، با اشاره به پیوند میان نوآوری مدیریتی، توسعه پایدار و جذب سرمایه، خاطرنشان کرد: بازتعریف ساختار شهر خلاق و تقویت زیرساختهای فناورانه، بستر مناسبی برای افزایش اعتماد سرمایهگذاران و ارتقاء جایگاه تبریز در رقابتپذیری شهری فراهم میسازد. آینده اقتصادی شهر، وابسته به توان ما در نوسازی فکری، ساختاری و فناورانه خواهد بود.
وی در پایان با تاکید بر لزوم همافزایی میان معاونتها، مناطق و سازمانهای شهرداری تبریز، خواستار مشارکت فعال مدیران در تحقق برنامههای تحولی و هوشمند سال جاری شد.
نظرات