۷۹ طرح سالم‌سازی دریا در سواحل مازندران امسال اجرا می‌شود

۷۹ طرح سالم‌سازی دریا در سواحل مازندران امسال اجرا می‌شود

http://www.bananews.ir/مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مازندران گفت: امسال ۷۹ طرح سالم‌سازی دریا در سواحل مازندران اجرا می‌شود‌.

به گزارش بنانیوز (BanaNews.ir) «علیرضا جانبازی» در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: طرح‌های سالم‌سازی دریا از ۱۶ خرداد امسال در مازندران آغاز شد و تا پایان شهریور در استان ادامه دارد.

وی با اشاره به این‌که امسال ۷۹ طرح سالم‌سازی دریا در سواحل مازندران اجرا می‌شود، گفت: از این تعداد ۳۹ طرح به صورت دولتی و ۴۰ طرح به صورت خصوصی است.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مازندران ادامه داد: از کل طرح‌های سالم‌سازی دریا در استان ۳۸ طرح به صورت مردانه و زنانه (دوقلو) و ۴۱ طرح به صورت شیفتی است.

جانبازی با بیان این‌که سال پیش ۵۰۰ میلیون تومان از اعتبارات استانی از سوی استاندار مازندران در اختیار بسیج سازندگی قرار گرفت، گفت: این میزان اعتبار برای بهسازی طرح‌های سالم‌سازی دریا در شهرهای بابلسر، گهرباران میاندرود، جویبار، نوشهر و ساری در اختیار این نهاد قرار گرفت.

وی اظهار کرد: امکاناتی از قبیل آلاچیق، سرویس بهداشتی، دوش حمام، کمد لباس، کمپ ۱۰ ، کمپ ۱۱۵ و نمازخانه در طرح‌های سالم‌سازی دریا برای گردشگران پیش‌بینی شده است.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مازندران تصریح کرد: هم‌چنین سال پیش ۱۸ میلیارد ریال اعتبار با پیگیری‌های استاندار و معاون رییس جمهور برای بهسازی طرح‌های سالم‌سازی دریای استان به بسیج سازندگی اختصاص یافت.

جانبازی افزود: این میزان اعتبار برای بهسازی و اقدامات زیرساختی طرح‌های سالم‌سازی دریا در شهرهای بهشهر، نکا، ساری، بابلسر، فریدون‌کنار، سرخرود، محمودآباد و نور هر کدام دو طرح و شهرهای سلمان شهر، عباس‌آباد، رامسر و گلوگاه هر کدام یک طرح در اختیار بسیج سازندگی قرار گرفت.

وی با اشاره به ورود گردشگران بسیار از مازندران به خصوص سواحل آن گفت: متاسفانه اعتبارات ملی برای بحث ساماندهی سواحل دیده نشده است.

مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی استانداری مازندران یادآور شد: سال گذشته ۱۳ دستگاه جت اسکی خریداری شد که برای استفاده از سواحل در اختیار فرمانداری‌ها قرار گرفت.

جانبازی با بیان این‌که ۳۵۰ نقطه‌ی حادثه‌خیز در سواحل مازندران شناسایی شده است، گفت: به همه‌ی مسوولان و فرمانداری‌ها توصیه شده که در مناطق حادثه‌خیز تابلوهای هشداردهنده نصب کنند تا مسافران از شنا کردن در این مکان پرهیز کنند.

 

وی تصریح کرد: در مناطق ممنوعه و حادثه‌خیز به علت رعایت نکردن اعتبار و بودجه لازم نمی‌توان از وجود ناجیان غریق و ماموران انتظامی بهره‌گیری شود.

مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی استانداری مازندران از گردشگران و مسافران خواستار شد: به هشدارهای ناجیان غریق و ماموران انتظامی در سواحل گوش دهند متاسفانه برخی افراد نسبت به این موضوع بی‌توجهی می‌کنند.

جانبازی با بیان اینکه ۱۳ پایگاه جمعیت هلال احمر و ۳۰ پایگاه اورژانس در سواحل مازندران راه‌اندازی شده است، گفت: ۸۰ هزار نفر از نیروهای انتظامی و ۵۵۰۰ نفر از نیروهای هلال‌احمر در سواحل استان به‌کارگیری شدند.

وی با اشاره به این‌که طول نوار ساحلی مازندران ۳۳۸ کیلومتر است، گفت: تاکنون از این میزان ۴۸ درصد سواحل با ۱۶۲٫۲۴ کیلومتر آزاد شده و ۵۲ درصد سواحل به طول ۱۶۵٫۷۶ کیلومتر آزاد نشده است.

مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی استانداری مازندران ادامه داد: هم‌چنین ۴۱٫۶۸ کیلومتر از سواحل مازندران در اختیار بخش‌های دولتی و نظامی قرار دارد.

جانبازی در خصوص اقدامات فرهنگی در سواحل مازندران گفت: سال پیش ۱۰۵ برنامه فرهنگی از طریق رادیو و تلویزیون در سواحل استان استفاده شده است.

وی تبلیغات محیطی، برپایی نمایشگاه، مسابقات فرهنگی، اجرای موسیقی سنتی و محلی، چاپ بروشور، مسابقات نقاشی و طراحی، جشن بادبادک‌ها، مسابقه‌ی مجسمه‌های شنی، غرفه عکاسی با لباس محلی مازندران، مراسم عصری با شعر، اجرای نمایش کودک، راه‌اندازی نمازخانه‌ی ساحلی، اهدای بسته‌های فرهنگی و اجرای برنامه‌های ویژه‌ی کودکان با موضوع هشدارهای اخلاقی و آگاهی بهداشتی و فرهنگی را از اقدامات فرهنگی انجام شده در سال گذشته برشمرد.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مازندران خاطرنشان کرد: باید صدا و سیما نسبت به فرهنگ‌سازی و اطلاع‌رسانی در خصوص سواحل در سطح کلان اقدام کند.

    نظرات