تقویت هتل خانه و هتل آپارتمانها راهکاری مناسب برای توسعه صنعت گردشگری/شهرهای کوچک و ظرفیتهایی بالقوه برای جذب گردشگر
مدیرکل راه و شهرسازی در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی گفت: به جای صرف هزینههای کلان و تعریف پروژههای بلند مدت برای احداث هتلهای چند ستاره میتوان با تقویت هتل خانه و هتل آپارتمانها و حمایت سرمایهگذاران بخش خصوصی در زمانی کوتاهتر پذیرای گردشگران و مهمانان بود.
به گزارش بنانیوز(BanaNews.ir)؛ حامد مانی فر در این نشست که با حضور دکتر همتی استاندار قزوین و مدیران و مسئولین استان در سالن جلسات استانداری با موضوع توسعه گردشگری تشکیل شد، گفت: موضوع گردشگری باید سادهتر از این که هست در نظر گرفته شده و از پیچیدگیهای آن کاست.
وی در ادامه افزود: ذهنیت ما برای ساخت هتل همواره احداث هتلهای چند ستاره است که تکمیل و راهاندازی آن مستلزم صرف زمان طولانی و هزینههای بسیار کلان است.
مانی فر با اشاره به تجاربی که در این خصوص بدست آمده عنوان کرد: طولانی شدن زمان احداث این هتلها به دلیل کمبود اعتبار و سرمایه چه در بخش دولتی و چه در بخش خصوصی نشانگر این موضوع است.
مانی فر با بیان اینکه امروز در تمام دنیا از سطوح مختلف هتلداری استفاده میکنند، اظهار کرد: هتل خانه و هتل آپارتمانها باید تقویت شده و کسانی که آمادگی دارند در این حوزه سرمایهگذاری کنند مورد حمایت قرار گیرند تا بتوانیم در زمانی کوتاهتر و با هزینهای بسیار پایین تر به نتیجهای مناسب دست یابیم.
وی تصریح کرد: افراد مستعد در این بخش طی فرایندی تعریف شده آموزشهای لازم را دیده و پس از دریافت گوهینامه میتوانند از مهمانان و گردشگران استان به نحوی شایسته پذیرایی نمایند.
مانی فر با اشاره به اینکه این اقدام امکان مناسبی برای اشتغال افراد متخصص و تحصیلکرده در حوزه صنعت گردشگری و هتلداری در استان فراهم میکند، تاکید کرد: زمانی که سرمایهگذار بتواند گردش مالی متناسبی را در این حوزه کسب کند، قطعا برای فعالیت و تلاش بیشتر ترغیب شده و سطوح مختلف جامعه را نیز با خود همراه خواهد کرد.
دبیر کارگروه تخصصی امور زیربنایی و شهرسازی با بیان اینکه شهرهای کوچک در طرح و برنامهریزیها کمتر مورد توجه قرار گرفتهاند گفت: نگاه گردشگری ما باید معطوف به کل شهرهای استان بوده و برای تحقق این اهداف از ظرفیتهای بالقوه موجود در شهرهای کوچک نیز استفاده کنیم.
وی افزود: در این راستا پروژهای در مجموعه راه و شهرسازی تعریف شده به نام برنامه برندینگ شهری که در آن ۱۳ شهر استان مورد تحقیق و پژوهش قرار گرفته و ظرفیت و ویژگیهای مخصوص هر شهر شناسایی شده است.
مانی فر با بیان اینکه این برنامه در کارگروه تخصصی امور زیربنایی و شهرسازی به تصویب رسیده، گفت: این پروژه راهکاری مناسب فراهم میکند تا بتوان با ایجاد رویداد متناسب با توانایی و قابلیت هر شهر مدیران، مسئولین، رسانهها و گردشگران را به شهرهای کوچک دعوت کرده و موجبات توسعه و رشد آن شهرها را نیز فراهم کرد.
مدیرکل راه و شهرسازی با اشاره به اعلام آمادگی سازمان مدیریت و برنامهریزی استان برای همکاری در خصوص اجرایی شدن پروژه برندینگ شهری گفت: برای تکمیل این برنامه قراردادی با مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی منعقد شده و موارد مربوط به آن در حال پیگیری و انجام است.
دبیر کمیسیون ماده پنج با تاکید بر لزوم توانمندسازی محلهها و بافتهای ناکارآمد شهری یادآور شد: در همین راستا برنامه جامع و مدونی به نام دستور کار ۲۱ محلی قزوین برای بازآفرینی شهری محله دیمج صورت گرفته که برنامهای بسیار کم هزینه، اجتماعی و پرفایده است. وی در ادامه گفت: این برنامه پس از انجام جلسات متعدد کارشناسی، انجام بازدیدهای محلهای، جذب مشارکت ساکنین و دریافت نظرات کارشناسان و مشاوارن متخصص آماده شده و به تصویب رسیده است.
مانی فر در پایان با بیان اینکه باید در حوزه گردشگری یک سیاست و یک مدیریت واحد وجود داشته باشد، عنوان کرد: یکی از راهکارهای جلب توجه شهروندان و جذب مشارکت بخش خصوصی در این حوزه، کشاندن رویدادهای فرهنگی، هنری و تاریخی به سطح خیابانها و به درون مردم جامعه است.
پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی
نظرات