پایش سرزمینی در جانمایی پروژه های عمرانی رعایت نمی شود/حقوق زیست محیطی نسل های آینده در اجرای پروژه ها لحاظ شود

به گزارش روابط عمومی حفاظت محیط زیست ایلام ، عیسی کلانتری روز دوشنبه در نشست شورای اداری استان ایلام اظهار داشت: شاخص ها و برنامه های اصلی کشور فاصله زیادی با دورنمای سند چشم انداز ۲۰ ساله فاصله زیادی دارد، با توجه به اتمام زمان بندی سند چشم انداز در سال ۱۴۰۴ و در کمتر از هفت سال مانده به پایان این سند فاصله اجرای برنامه ها باید به کمترین حد ممکن برسد.
وی افزود: یکی دیگر از مشکلات پایه ای و اساسی کشور که باعث بروز بسیاری از معضلات شده نبود پایش سرزمینی برای جانمایی و طراحی درست طرح های عمرانی و صنعتی است و نبود پایش سرزمین تبعات زیستی و اجتماعی را ایجاد کرده است.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست یادآور شد: در طراحی پروژه ها باید حقوق شهروندی نسل کنونی و نسل های آینده، مسائل زیستی و اجتماعی لحاظ شود و توسعه علم و استفاده از تکنولوژی باعث تخریب محیط زیست نشود.
کلانتری گفت: دولت تدبیر و امید مبنای توسعه و اجرای طرح های خود را رعایت اصول محیط زیستی گذاشته و پیگیری احیای تالاب ها، دریاچه ارومیه، گرد و غبار، آلودگی های شهری، پسماند و پساب را از اولویت برنامه های خود قرار داده است.
وی در مورد علت تخصیص تمام اعتبارات گرد و غبار ملی به استان خوزستان تاکید کرد: این اعتبارات به دستور صریح ریاست مجلس شورای اسلامی به خوزستان اختصاص یافت و دست دولت در تخصیص بخشی از این اعتبار به دیگر استان های درگیر غبار چون سیستان و بلوچستان و ایلام بسته شد.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در خصوص وضعیت اقتصادی کشور یادآور شد: متاسفانه اقتصاد کنونی کشور سیاسی شده و برای برون رفت از این وضعیت راه حل های اقتصادی پاسخگو نیست و باید به دنبال راهکار سیاسی بود.
کلانتری اضافه کرد: قوه مجریه بخشی از بدنه نظام است و نباید همه مطالبات و پاسخ مشکلات و حل آنها را از دولت خواست، دولت به تنهایی قادر به رفع موانع نیست بلکه قوای سه گانه و همه مسئولان کشور باید برای مرتفع ساختن مشکلات همکاری و همدلی بیشتری داشته باشند.
لینک اصل خبر در سایت سازمان حفاظت محیط زیست

    منبع خبر

    سازمان حفاظت محیط زیست

    سازمان حفاظت محیط زیست یک سازمان دولتی در شهر تهران می باشد

      نظرات