ضرورت رعایت نکات ایمنی در مساجد و تکایا در ایام محرم و صفر

ضرورت رعایت نکات ایمنی در مساجد و تکایا در ایام محرم و صفر

سرویس خبر: اداره ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری کرمان

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهردای کرمان گفت: در آستانه فرارسیدن ماه محرم و ایام سوگواری اباعبدالله‌الحسین (ع)، سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی تدابیر لازم را برای تامین ایمنی هر چه مطلوب‌تر مراسم عزاداری، اندیشیده است.

به گزارش روابط عمومی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی، علی عسکری با تاکید بر ضرورت تامین ایمنی در آیین‌های عزاداری گفت: با آغاز ایام محرم، نیروهای عملیاتی سازمان آتش‌نشانی در آماده باش کامل بوده و ضمن بازدید و کنترل محل‌های عزاداری، تمامی موارد احتمالی غیرایمن را شناسایی و ضرورت رفع آنها را به متولیان هیئت‌های مذهبی متذکر می‌شوند.

وی افزود: لازم است همه مسئولان و متولیان مساجد، حسینیه‌ها، تکایا وهیئت‌های مذهبی نکات ایمنی مربوط را رعایت نموده و با مراجعه به نزدیک‌ترین ایستگاه آتش‌نشانی محل، مسائل ایمنی و چگونگی مقابله با آتش‌سوزی‌ها و حوادث دیگر را آموزش ببینند.

عسکری با بیان اینکه کپسول‌های آتش‌نشانی باید در قسمت ورودی و خروجی در ارتفاع ۱.۵ متر از کف، کپسول CO۲ جنب تابلو برق و کپسول‌های آتش‌نشانی پودر گاز در نزدیکی محل‌های پارک خودروها نصب شود، گفت: محل پارک خودروها نیز نباید در محدوده نزدیک جمعیت باشد.

وی با تاکید بر اینکه درهای ورود و خروج باید کنترل شود و همیشه حداقل تعداد دو درب بدون قفل در دو ضلع متفاوت باز باشد، افزود: ضمن اینکه در مسیر ورود و خروج نباید اجازه پارک خودرو داده شود  .

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری با بیان اینکه رعایت فاصله مناسب سیم‌ها، اتصالات، ادوات برقی و لامپ‌ها از مواد و مصالح قابل اشتعال نظیر پرچم، پلاکارد، پرده، فرش، تابلو و غیره الزامی است، گفت: همچنین باید دقت شود فیوز برق استاندارد باشد و از به کارگیری فیوزهای تقویت شده و غیراستاندارد جدا خودداری شود.

وی افزود: گرفتن انشعابات متعدد از یک پریز برق و وارد آوردن بار بیش از ظرفیت و استفاده از لامپ‌های ولتاژ بالا بدون حباب و حفاظ مناسب خطرآفرین و خسارت‌بار است.

عسکری با تاکید بر اینکه رعایت حداقل یک متر فاصله بین وسایل گرمازا و لوازم قابل اشتعال مانند پشتی، فرش، پرچم وغیره الزامی است، گفت: از روشن کردن هر گونه شعله رو باز در داخل و یا کنار چادر تکایا برای گرم کردن محیط، پخت غذا، چای و غیره جدا خودداری شود، ضمن اینکه توصیه می‌شود مکانی مناسب در نقطه دیگری دور از محیط برگزاری مراسم مذهبی به این امر اختصاص داده شود.

وی گفت: همچنین توصیه می‌شود یک دستگاه قرقره آب آتش‌نشانی با استفاده ازشیلنگ فشار قوی به متراژ ۲۰ متر و سرلوله مخصوص متصل به شبکه آب موجود در کنار درهای ورودی و خروجی نصب شود.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر کرمان از شهروندان خواست در صورت بروز آتش‌سوزی، ضمن حفظ خونسردی همزمان با اطلاع حادثه به سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی از طریق شماره‌گیری تلفن ۱۲۵، برای خاموش کردن آتش‌سوزی با وسعت کم در حد بستن شیر بخاری و یا استفاده از خاموش کننده‌های دستی اقدام کنند.

لینک اصل خبر در سایت شهرداری کرمان

    منبع خبر

    شهرداری کرمان

    شهرداری کرمان

    شهرداری کرمان یک شهرداری در شهر کرمان می باشد

      نظرات